Yoncaglseven Eşim bugun balık ekmek aldi ama yarısını ya yedim ya yemedim midem cok bulandı bu durum beni çok korkutuyor yiyememem bebeğime etki eder mi diye doktor balik ilacı dedi ama onlarda cok kilo aldırir ya :( Tecrübesi olan varsa yardim edebilir mi ?
Rolria Yoncaglseven Et yiyemeyen için yeşil mercimek çok etkiliymis. Ben balığı yiyebiliyorun ama nadir tüketiyorum kokusu rahatsız ettiği için ama bana ilaç hiç önermedi kırmızı etin üstünde çok duruyor doktorum
Mmerrvee Yoncaglseven ben 6 aydır balık ve tavuk yiyemiyorum. Kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut. İçebiliyorsan balık takviyesi iste doktorundan
Senrm Yoncaglseven arkadaşım yeni doğum yaptı et yemediği için eti dikiş tutmamış .. doğumu normal ve çok kolay geçtiği halde dikişler yüzünden 3 kez ameliyat oldu doktor et yemediğine bağlamış hemde normal doğum .. yemeye çalışın mutlaka
Bittercikolata Yoncaglseven valla bende yiyemiyorum o yüzden omega kullanmak zorunda kaldım 28 haftalığım 9 kilo aldım. Malesef vitaminler kilo aldırıyor ama omeganin önemi özellikle beyin gelişiminde çok etkili olduğu için kiloyu göze aldım
Yarennn01_ Yoncaglseven şuanlık bir kilo almadım 6 tane vitamin içiyorum bilmiyorum kilo yapıyorlar mı hiç sormadım doktora da
Rolria Yoncaglseven Bence Alın ilaçları o zaman inanın kilodan daha önemli sağlıkla gelmesi kiloyu verirsiniz alırsanız da önceliginizi iyi belirleyin derim 🙏🏻
Mmerrvee Yoncaglseven kilo aldırır mı bilmem ama ben mide bulantısından hiçbir takviyeyi içemediğim gibi onu da içemiyorum 🤷🏻♀️
Parsbebiko Yoncaglseven ben hayatım boyunca tavuk balık yemedim hamileliğimde de balık hapı içmedim bebeğimde gayet sağlıklı çok şükür
E-Y Yoncaglseven Ben kırmızı et yiyemiyorum maalesef 🤷♀️ balıkta yiyemezdim. Hele ekmek arasi balık hic yiyemem. Yalniz öyle hamilelikten falanda degil evlenmeden önce de yiyemezdim tiksiniyordum resmen. Şimdi yarim kilo çipura yiyorum🤦♀️ Balığı balıkçıda temizlettirip fritözde kizarttiriyorum mısır unuyla. Evde koku da olmuyor hem. Bir salatayla bol limonla nasil bitiriyorum anlamiyorum. Balığın çeşitli pişme şekillerini deneyin isterseniz buğulama kokusunu alınca mideniz ondan da bulanır. Kırmızı et hala yiyemiyorum o ayri mesele🤷♀️
lifeofmybaby Yoncaglseven omega3 sanılanın aksine kilo aldırmaz lütfen bu düşünceye kapılmayın ve kullanın mutlaka. Hem kilo alsanız ne olacak bebeğin sağlığından önemli değil🥰 Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için çok önemli. Bende balık çok tüketmiyorum sevmiyorum ama omega3 içeren multivitamin kullanıyorum asla aksatmadan.