Elif_s Yani simdi bile gidip bir acilde muayene olabilirsin hareket etmiyor diyede sen cok stres yaparsin oda iyi degil
Elif_s Benim basimada boyle birsey geldi rihat edemedim acile gidip muayene ettim enazindandan rihat ettim
Tusemefe8134 Nehirimmm06 ben sey duymustum deri inceligi vee kalinligii die canm.ic karnin gectr.hareketlidir ama genisliginden hissetmiyor olabilirsin
Nehirimmm06 Tusemefe8134 olabilir canım ultrasonda ayağını kafasına çıkarmıştı doktor bile bu jimnastikçi olacak herhalde dedi güldü ben o zaman bile hissetmiyordum düşün
Tusemefe8134 Nehirimmm06 bnde 29 hftaligim bunu bile yazarken vuruyor aklim cikiyor bazen.gece esim karnimi tutuyor sen nasil.dayanion buna diyor 🤣
Nehirimmm06 Tusemefe8134 demekki farkediyor canım kişiden kişiye acaba göbeğimde yağlanma mı var az hissediyorum
Krizantem_ Nehirimmm06 Gün icinde hareketli olunca pek hissedilmiyor çünkü suyu sallandığı için uyuyorlarmış bende dün temizlik yaptım hareket etmedi akşam dinlenirken başladı.
Nehirimmm06 Krizantem_ benimde akşam biraz kaydı ama başka bişey yok bugün de çok hissetmezsem acile gidicem
BurcuLice Nehirimmm06 37. Haftadayım o düzensizlik bizde hep var günde 10 defa haraket etsin diyorlarlar ama yok etmiyor işte ne yapayım 😒😒
Kumi Nehirimmm06 kilonuz yağ oranınız bile etkılı arkadasım hıssedıp hıssetmemekte.ama korkmayın erken haftalar daha .birde gercekten her bebek farklı .
BurcuLice Nehirimmm06 sessiz ortamda içimden su sesi falan geliyor ama yeterince büyük minimal haraket ediyor bazende gümbür gümbür bence yeri dar çünkü benim karnım baya büyük 😁 dışarıdan