Royem62 Kızlar okuyabilenler altına okudum yazarsa çok sevinirim 70 dua etmeye niyetli arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun 🤲🙏
Royem62 https://resmim.net/i/YY51T bu duayı kuzum her kişi 1 kere okusa yeter Allah’ın izniyle bu ay yüzüm güler ❤️🤲 bu ay 11 Mayıs doğum günüm hemde bana dünyanın en harika hediyesi bu olur galiba adım gözde demir
iremgun Royem62 aynen Türkçesi varsa ve kabul oluyorsa paylaşırsan onu okuyalım inşallah canım. Rabbim gönlüne göre versin. Şu mübarek günlerde rabbim hayırlısı ile naisp etsin yüzünüzü güldürsün🤲💚
Royem62 Birkiz Kuzum elinde Türkçe mealli Kur’an-ı Kerim varsa ordan bakablirsin Enbiya suresinin son sayfası inın mealini bulamadım
Royem62 Arapça bilmeyen arkadaşlarım Meryem suresi de okuyablirler Allah rızası için hangisini okuduysanız yoruma yazarsanız çok sevinirim ❤️🤲🙏
iremgun Royem62 rabbim kabul ederse Türkçesini okudum. Gebeliğim biraz riskli abdest alamıyorum yani duştan duşa ancak boy abdesti maalesef o yüzden Arapça okuyamadım. İnşallah kabul olsun. Rabbim gönlüne göre versin. Meryem süresini okudum🤲🍀