Zeynep12- Kızlar suni sancı damar yoluyla mi veriliyor acaba bugun doktorum vajinadan jel gibi bi ilaç verip dogumun başlamasını sağlıycaz dedi de bu suni sancı mı oluyor ?
Ftmasanli Zeynep12- evet 39+6da doğum yaptım sancım var ama açılmam yoktu sonra suni sancı verdiler damar yoluyla 10cm açıklıkla epiduralli normal doğum yaptım 11 nisanda
3MelekAnnesi3 Zeynep12- bana direk serum olarak verdiler o alttan verdikleri kasılmayı artıyo sanırım sancı Baska olması lazım tam bilmemekle beraber
Zeynep12- Nehirimmm06 sancıyla başlamazsa dogumum bu şekilde olacak sanırım korkuyorum 😧 teşekkür ederim 🙏🏼
Ftmasanli Nehirimmm06 bnm kesemi ebe patlattı suni sancıda açılmalarım olduktan sonra ama sancıyı damar yolu açılmıştı Ordan verdiler yarım saate de doğumum oldu
Zeynep12- Ftmasanli ay inşallah benimde kısa sürede olur dogumum saatlerce çekmem 🙏🏼🙏🏼 teşekkür ederim
Ftmasanli Zeynep12- 3gün kendi sancımı çektim hiç açılmam yoktu suni sancıyla oldu açılmalar sabah 11 gibi verdiler sancıyı 16.15 de oğlum doğdu 🥺