Duamm Kızlar hiç et benim yoktu ve az önce koltuk altımın biraz daha aşagisnda küçük bi et beni çıkmış ben şoklardayım az daha yara diye yolcaktım son anda farkettm içinizde çıkan oldumu sonradan geçermi acaba🙏🤦♀️🤷♀️
Emineslh Duamm benimde gözümde altta çıktı ve göz kapağında çıktı çok moralim bozuk çekmeye çalıştım ama sadece kanadı 😢😔 inşallah geçiyordur cidden kendimi aynada bakınca gözüm hep onlara gidiyor
SerapTadelenTtnc Duamm ilk hamileliğimde hep boğazımdan çıktı ve geçmiyor kaldı şimdi yine hamileyim göğüs kısmında çıktı bi tane 🙁 sebebi nedir İnan bende bilmiyorum
Charlotte Boynumda kollarımda çıktı🧐 bebeğinizin cinsiyeti belli mi kız bebek bekleyenlerde daha çok çıkıyor diyorlar
Duamm SerapTadelenTtnc Büyüdümü peki cnm elim ordan gtmiyo gördgmden beri oynamayalm bari büyür müyürde
Tubad Duamm bizde saçla yaparlar çok ince ve dayanıklı olduğu için 2 günde düşüyor ama doğumdan sonra yap. Malum gebelikte çoğalıyor hormonlar yüzünden.
Duamm Tubad berki denerim ama cesaret edemem kötü bişey olur diye internetten bktmda hiç olumlu yazmıyo🤷♀️🤷♀️
Aslglen Göz kapağım boynum göğsümün arası ve altı 🤦♀️ Doğumdan sonra geçmiolar teyzemden biliyorum. Cildiyeye gitmişti bi sprey sıkıomuslar zamanla dökülüomus öle sölemişti