Busss_ 5+5 günlüğü inanılmaz yorgun halsiz hissediyorum. Tokum ama bir şeyler yemek istiyorum yemek görünce geri çekiliyorum 🤦♀️ gerçekten çok garip bir hismis😅
Dilara0638 Busss_ daha ne gariplikler göreceksin hamileliğin ilerledikçe 😀 bende çok şaşırdığım durumlar yaşadım halada yaşıyorum 🤷♀️
Burcuckmk Busss_ ilk haftalar bende oyleydim ozellikle 9. Haftaya kadar bi uyku geliyordu ki 🙈 sonra geçti bi enerji geldi simdi 33 haftadayim yine o halsizlik gelmeye basladi
Busss_ Dilara0638 haklısınız ilk gebeliğim inşallah şaşırıyoruz eşimle normalde çok enerjik bir insandim oturmayı VS sevmiyordum şimdi koltukta bir o yana bir bu yana dönüyorum :) 😅
mrsflowers Busss_ bende akşam yemeği yedikten sonra bi geliyo hatta sabahları zor kalkıyorum yataktan öğlen mi demeliyim yoksa 😂😂
Busss_ Kubra3525 ben de öyle hatta daha ilk başlarda bilmiyorken eşim şikayet ediyordu ya erken uyuyorsun oturamıyorum VS diye 😅😅 öğrendikten sonra anladık şimdi de öyle 10 10. 30 uyuyorum 😅
Busss_ Kubra3525 ayy dogeu diyorsun:) neyse sağlıklı evlatlarımız olsun da bunlari çekeriz hee şey onlar için :)
Busss_ mrsflowers keşke sabah uyuyabilsem 9 da gözlerim açılıyor karnım aşırı aç gibi mutfağa gidiyorum bir afadersiniz çıkarıyorum sonra her şey rahat 😅😅