Lithops Mrssmuge sağlıklıdır bebek onda sorun yok. Kaç hafta ileride kilosu. 2 hafta üzeri ise şekerden şüphelenilir. Eğer daha azsa zaten sezaryen denmez 20 haftalıkken bana o garip geldi. benim doktorum da şeker yüklemesine karşı bu sebeple her hafta açlık tokluk şeker kontrolü yaptık mesela. Bu rutin bir uygulama.
CansuDRY Mrssmuge Şu an iri olabilir ama hep böyle gitmeyebilir. Ölçümlerde hata olabilir, hatta doğum günü yapılan ölçümlerde bile sapma olabiliyor. Oğlum son kontrolünde 57 cm, 3.800 gramdı. 52 cm ve 3.400 doğdu.
Dilberlila Mrssmuge allah aşkına akıl nasıl alıyor 20 haftalık bebek 500 grammış 20 hafta daha var ne belli durmayacağı nasıl doktor böyle düşünme felan diyebilir
Mehtap_gunes Dilberlila banada saçma geldi bu nebiçim bi doktormuş hem zaten ultrason hicbirzaman net kilo söylemez benim ilk hamileliğimde ultrasonda enson 3,500 gözukuyordu ama 4750 doğdu ve normalll dogum bu ne saçma bi doktormus güldüm resmen 😄😄😄😄
Didemcann 2prensesannesi1 benım bebekte iki üç hafta önden gidiyor ekmek çok yedim sanırım ondan oluyor ya da genetik bi durumda olabilir iri bebekte genetik bi durum Muş cünküüü
Ozlem23 Mrssmuge benimki iki hafta ileriydi kilo olarak son ayda kendi haftasına denk gelmeye başladı artık bizde ilk başta tombul olacak demiştik ama şimdi ortalama rakamlarında
2prensesannesi1 Didemcann vala canım bende her yemekle ekmek yiyorum yinede olmuyor ne ben kilo alıyorum nede bebek :) ilk gebeliğimde de hiç kilo almadım doğma kadar sadece 6 kilo aldım şimdi 18 haftalık hamileyim ne göbüş var ne bişey gören sen şimdi hamilemisin diyor :):)
emineveminigi Mrssmuge o nasıl bir doktor acaba bukadar erken bir haftada hiç düşünme demiş 🙄 önünde daha uzun bir zaman var umarım hersey gönlündeki gibi olur🙏🏼
Asl95 Mrssmuge benim bebeğimde o tarihlerde 27 cm ve 595 gramdı doktorum hiç öyle bir şey demedi 😊şuan normal doğum yolunda gidiyoruz Allah izin verirse 😊
2prensesannesi1 Buketttttt Maşallah diyelim , bende yiyorum ama çok değil hemen doyan biriyim onun için bebek zayıf oluyor sanırım ki bende hiç kilo almıyorum
Buketttttt 2prensesannesi1 bir kilo çileği kendim yiyebilirim. 🤣 Hamileyken çok seviyorum bisiler yemeyi ondan kilolu oluyor bebislerim sonra kalem ekmeklerden günde üç falan yiyorum valla kilo alcam diye kafaya takmiyorum
Eminos123 Mrssmuge ooo simdiden kac kilo dogacagi belli olmaz ki siz aldiris etmeyin iri bebek 4200 dogar normal deneme diyen doktor da oldu sonuc 3650 normal digum
Morvy Mrssmuge bende 20+1 de girdim benimkide 1 hafta önde gidiyor 25 cm 380 gram bence bu birazda genetik. Ben şimdi doktordan daha iyi bilemem tabi ama gelişimi böyle devam edicek diye birşey varmı sonuçta ne bileyim bazen daha az kilo alırlar bazen daha fazla. Bilemedim🙃
kardelenoez01 Mrssmuge normal doğum ile 4410 gram 56 cm oglumu doğurdum kafadi 37,5 cm olduğu için doktor kesti kilolu bebekler daha kolay doğuyor 😊