Sermec27 [silindi] cok yakın canım artık mutluluktan ağlama vakti inşallah güzel günler cok yakın inşallah 🤲 🥰
alazzeyneperva [silindi] ikinize de sağlık diliyorum bu kadar gün geçmiş az kalmış bu günlerde geçer hemen Allahın izniyle ve doğuma giderken dualarda unutmayın lütfen 🌹🌹❤
[silindi] alazzeyneperva Allah razı olsun canım etmez miyim etmez miyim Allah nasip ederse doğum başlar başlamaz dua edeceğim ilk önce evlat sahibi olmak isteyenlere daha sonra benim gibi evladını cennete yollamış annelere daha sonra herkese hepimize edeceğim canım 🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Evrem19 [silindi] bayram şekeri mi olacakmış 😍 hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻
Rolria [silindi] Neden sezeryana kadar verildi acaba merak ettim benimde bilgim olsun 😊Sağlıkla kavuşun
[silindi] Rolria ilk doğumum hassas içerik içerdiği için anlatmak istemiyorum canım , hem tedbir amaçlı hem de psikolojik olarak karar verildi 🥰
rumeysa-96 [silindi] vallahi bende o zamanlar bekliyorum 36+0 oldum bugün inşllah bayram günü gelir oğluşum
Dogalnaz [silindi] hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın inşallah rabbim yar yardımcın olsun sağ salım elinize alırsınız inşallah…🤲🏻🤲🏻