Kubra3525 Dila71 herkese böyle arkadaş nasip olsun inşallah😊 kolayına ne gelir bilemedm ama yanına kesin çorba ve yapabilirsen kayısı hoşafı iyi olur
Annesininkuzusu01 Dila71 Canım benim arkadaşım doğum yaptı geçen hafta kuru dolma ve sarma yaptım hem 1-2 gün dayanır diye düşündüm. Ayrı olarak misafiri gelir belki diye börekle borcamda köstebek pasta yaptım
SultanKobak Dila71 bol vitaminli sebze çorbası ya da yarma çorbası güzel bir etli sebze yemeği tatlı olarakta sütlaç ya da muhallebi olabilir ☺️
Mikmikk Yoğurtlu çorba , sebze yemekleri ve kompostalar çok güzel süt yapıyor aklıma geldi yazayım dedim. Allah razı olsun ne güzel düşünmüşsünüz🌸
aslannaz21 Dila71 allah senden razi olsun sebze corbasi komposto kayisi üzum olabilir Kati seyler yapma malum dikisleri varsa kabizlik yasamasin corba olarak kabak corbasi yapabilirsin aklima bunlar geldi
Beyzan Dila71 ya nedense cok duygulandım insan gurbette olunca arıyor böyle incelikleri 😌 Yemek olarak da yayla çorbası tarzı bir çorba ve börek çok iyi olur şimdiden elinize sağlık siz taş da pişirip verseniz eminim arkadaşınız mutlu olacaktır. İnşallah onun bebeği de sağlıkla büyür 🌸