Senayyalcin Şaka mı ya bildirim panelim bom boş tüm bildirimlerim silinmiş bildirim yok yazıyor neden? Teknik bir arıza mı? Yetkili kişilerden cevap alabilirsem sevinirim😊 @adm @HappyMom @NaimeYilmaz
shrbn25- GizemKaplan konuyla alakasız ama 😊 böyle sürekli seni grüyorm ve kanım sana asırı kaynıyo böyle cok sempatık gelıyosn bana kactır yazacam ama ddm beni erkek falan sanırsın yazmak istemedim 😂😂burdada görünce bil istedim seni tanımıyorum ama seöpatıksın ve tarzın muhteşem 🔥🔥♥️♥️
Rolria Senayyalcin Şimdi baktım benim de gitmiş konu takip ediyordum ne güzel teknik sorun herhalde 🤷🏻♀️
Senayyalcin Umarım düzelir takip ettiğim veya cevap verdiğim , beklediğim bir sürü post var ya en çok girip kullandığım uygulama burası moralim bozuldu gerçekten hiç bir bildirimim gözükmüyor 🤷🏼♀️
Senayyalcin Asyaayaz1 Mesela sizin yorumunuzun da bildirimi hiç gelmedi özellikle posta girip bakmasam görmezdim anlamadım ki noluyor
Asyaayaz1 Senayyalcin bana şuan senin bildirimin geldi cnm düzeliyor sanırım ama eski bildirimler hiç yok🤷♀️