Srgzl Kızlar çok afedersiniz benim bebeklerim makata ve vajinama tekme atiyolar ve canım yanıyor bu normalmi ☹️
Dareyn Srgzl Ayyy üçüz müüü Subhanallah ❤️Yaaa Allahımmmmm çok mutlu olduuuum 😂❤️Vallahi Rabbim kolay doğumlar nasip etsin cinsiyetleri belli mi🥰
Srgzl yasemin257 Kaç haftaliksin sen ay bide agritiyolar bikini bölgemde makata tekme yokta giriyolar ya 🙄
Hemsireanne1 Srgzl tek bebişle neler çekiyorum 😂😂 valla üçüz süper bi duygu olmalı zorluklarıda çoktur önünde saygıyla eğiliyorum tek bile zorken üçüz kim bilir nasıldır 😇😇
Srgzl Dareyn Aminnn dua edin canım ya mübarek aylardayiz sağ salim kucağıma alıyım bebelerimi ☺️ erkekler kuzum
Dareyn Srgzl Ayyy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah salihlerden olsunlar çok duygulandım yaa🥺🤗♥️
Selvaa Srgzl benimkilerde ikiz bazen eşime diyorum ayaklarini çıkarıp geri içeri alıyorlar sanki hava daha ısınmamış gir gir der gibi 😀😅😅
ikizcanlarim2021 Merhaba bende ikizlerime hamileyim benim de aşağı da duruyorlar gibi geliyor sürekli hareketleri de kasık üzerinde hissediyorum
Mmerrvee Srgzl bende de benzer bir şey oluyor tam olarak anlam veremiyordum. Tekme atınca rahatsızlık hissi veriyor ve akıntı geliyor bazen. Demek normalmiş
Essra60 Srgzl Şuan iyi gidiyor çok şükür ama doktorum sürekli erken doğumdan bahsediyor 2 erkek 1 kız canım😊