Gardenya7 Buket1906 ben Eskişehir yolundaki çilekten aldım, verilen tarihte geldi herşey tek tek paketlenmiş dezenfekte edilmişti çok memnun kaldım, şu an çilekte indirim var tavsiye ederim, Volkan bey ilgilendi bizimle
Feyy Buket1906 siteler de iki sokak tamamen bebek ve çocuk odası eşyaları mağazaları onun dışında da çilek gibi markalaşmış mağazalara da bakabilirsiniz
Dnz0601 Buket1906 yatak olacak şekilde beşiği 3 kapaklı dolabı ve 5 çekmeceli şifonyer 6000 TL aldım ben
1Oglusannesii Siteleri kesinlikle tavsiye etmiyorum ama letgo gibi uygulamalardan bakabilirsin ikinci el değil ama direkt üreticiden
1Oglusannesii Buket1906 her satıcının kalitesini bilemeyiz ama ben ailemde de yaşadım gördüm çoğu arkadaşımdan da duydum genelde mesela kapora alıyorlar size şu zaman getireceğiz diyolarsa sizi o kadar uzun süre oyalıyolar ki en sonunda da ya yapmıyolar paranızı veriyorlar ya da paranızın üstüne yatıyorlar ki ben yeni evlendim sayılır genelde öğretmenler mobilya gibi mağazaların seri sonu sezon sonu şeylerini takip edebilirsiniz ben öyle bir çok şeyi çok ucuza aldım evime