Ays0 Emn23- çok iyi almışsın ben birden aldım ama açlık tokluk şekerim de çıkmadı gerçi doktor da bir şey demedi. 60-61 arası gidip geliyorum
didem1234 sezi149 Bence boy da önemli biraz. Ben 37+1′im, 13.5 kg aldım. 60 kg ile başlamıştım, şu an 73.5 kiloyum. Boyum 1.70 o yüzden kaldırıyor. Görenler hiç kilo almamışsın, sadece göbeğin var diyor.
Girlsmomm Semashbl ben Maximum 4-5 kilo alırım diye düşünüyorum doğumda gider zaten 5 kilo hiç önemli değil kilo Bi kaç gün uykusuz kalırsam ister istemez zayıflarım 🙋♀️
Semashbl Girlsmomm evet bizim de az kaldı ben de en fazla 4 civarı düşünüyorum inşallah daha az olur 😅
Kubra-1234 70 ile hamile kaldım 66.5 a düştüm. 24+3 haftalık hamileyim şimdi 70.6 yım. 600 gram aldım sayılır
badeilemerve Semashbl yine de zayıf bence almaya daha müsaitiz amaan kilo alınır verilir hem hele bir sağlıkla gelsinler de 🐣🧡
fatmauzun haftadayım 10 kilo aldım 😱 50 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum o yüzden çok belli olmuyor bu kadar kiloya rağmen 😁
Cigdemss sezi149 32. Haftaya başladım. 5,5 kilo aldım. Bazen 300-500 gr düşüyor artıyor. İlk 3 ay 2 kilo aldım sonrası ayda 1 kilodan az . Şimdi hızlı alırım diye düşünüyorum.
Menfiye_01 Semashbl bosver verilir elbet bu kilolar uykusuzluk bebekle ugrasmak ev temızlıgı su bu yanı bızı baya haraketli gunler beklıyor😅