Kızlar merhaba bende artık happy mom ailesinden mezun oldum burda devamlı doğum hikayelerini okuyordum zevkle Allah ım bana da yazmayı nasip etti 1 günlük tazecik anneyim normalde devlete gidiyordum normal olacaktı doğumum çarşamba günü Bir anda değişti kararımız eşim işteyken yazdı özele mi geçsek devlet cok korona dolu korkuyorum diye salı aksamı da 5bucuk aylık bebeğini korona dan kaybeden birkaç gün sonrada kendisi olan kadının haberi çıkmıştı eşim bundan çok çok etkilenmiş o gün işten izin alıp geldi paldır küldür özele gittik doktorla görüştük doktor dedi tamam bebişi yarın alalım tabi ben şok bu kadar cabuk beklemiyorum neyse dün sabah gittik beni hazırladılar 9 gibi ameliyata alındım bu arada sordular spinal istedim ameliyat masasına beni oturtup belden iğnem yapıldı o kadar büyültülecek bir acı değil ama tabi o ortam insanı daha doğrusu beni korkutmadı desem yalan olur etrafta gezinen insanlar içerisi serin ilk defa girmişim ameliyat odasına neyse iğnem yapıldı hemen saniyesinde yat dediler saniyede bacaklarıma sıcaklık indi önümü kapattılar basladı lar birşeyler hissediyorum ama acı 0 kendimi de iyi hissediyorum 0 heyecan bebişim gelecek diye heyecanlıyım tabi ama korku yok yürek mi yedin be kızım kesiyorlar seni😂tek kötü oldugum zaman başımın arkasından Bi ağrı girdi kulaklarım cenem dişlerim her yerim cok ağrıdı söyledim Bi anda geçti sonra fıyk fıyk Bi aglama sesi bir baktım anası gibi kara kafalı Bi kız zifir kara saçlı aynı ben doktor herkes öyle dedi😂9.25te bebişim doğdu 10 gibi ameliyattan çıktım odaya alındım ne yalan söyleyeyim o uyusukluk cok sinirlerimi bozdu ağladım durdum sinirimden 5 6 saat sonra geçti tabi hafif hafif basladı ağrılar bu arada Allah ıma cok şükür sütüm hemen geldi kızıma zor tutturduk memeyi o ayrı babası gibi inat Bi kızım oldu saat 4.30 gibi yürütmeye geldiler tabiki ilk kalkış zordu anne olmak kolay mı ama yürüdükçe açılıyorsunuz birde devamlı elinizden geldiğince dik Bi sekilde yürümeye calısın ilk kalkınca kambur yürüyorsunuz ama yavas yavas düzeltin kendinizi iyi gelecek bugun de 10 gibi hastaneden çıktık kızımla şuan cennet kokulum yanımda uyuyor kendimi de iyi hissediyorum acım var tabiki biraz ama olacak o kadar bu arada o kadar doğum çantası diye araştırdım hazırladım ettim 1 gece kaldım ne kullandın derseniz hemşireye 10 lu takım verildi gece minnoşum kusup batırdıgı için yedek takımı giydi 2 tane ağız mendili 7 tane bez ıslak mendil de aldım ama sırf pamuk kullandık çıkarken pusetin içine nohut battaniye serdim yedek 1 de penye battaniye almıştık kundak yaptık pusetin üstüne de müslin örttüm bebeğim için bu kadar kendimde terlik emzirmeye uygun gecelik kullandım giderken giydiklerimi de çıkışta kullandım depend filanda aldım 1 tane bile kullanmadım terletiyormuş diye doktorum uygun görmedi hasta bezi kullandım bugun de çamasır giyip ped taktım 1 tane almıştım kilot ne olur ne olmaz diye boşuna valiz hazırlamışım 1 poset yapıp gidermişim😂😂😂