Deletedmom_5 Şekere dair hiç bir belirtim yok baş agrısı sık idrar vs hiç birisi yok gebelik şekeri yaptırmalımıyım bir belietisi olmasada?
Asyaayaz1 Deletedmom_5 baş ağrısı vs bunlardan anlaşılmaz cnm ailede varsa yada hızlı kilo alımı varsa doktor öneriyor benim ailemde Yok ama benden istenilmişti yaptırmakta fayda var benim fikrim🌸
Sermec27 Deletedmom_5 bende de yoktu bu belirtiler ama şekerim cıktı diyet yapıyorum seker illa belirti verecek diye bir sey yok cok sinsi bir hastalık ne yazık ki yükleme yapılmadan öğrenemezsiniz ayrıca 30+1 haftalık hamıleyım sadece 5 kılo aldım ve annemde babamda da seker yok
ratatosk Deletedmom_5 gebelik şekerinin bizim anlayacağımız bir belirtisi olmuyor. Genetikte olmasa bile şeker tüketimimiz az olsa bile gebelik şekeri çıkabiliyor. Şeker yükleme testi önemli bu konuda
Blablabla Deletedmom_5 benimde belirti yoktu ama nurtopu gibi şekerim çıktı. İhmal etmeyin bence. Hamilelikte şeker önemli.
Deletedmom_5 Sermec27 Kendi doktorum özeldeher hangi biryerde yada devlette yaptır dedi ama hangi bölüm olduğunu söylemedi