Kbrarn1 Kızlar büyük tuvaletimi yaparken su geldi ama idrarım mi suyum mu ayırt edemedim ne yapmalıyım nasıl anlaşılır ne olduğu? Son zamanlar olduğu için her hareketten tedirgin oluyorum
Arifcaninannesi Kbrarn1 cnm eczanelerde turnosol kagitlari var ordan bakiliyormus bend eburda birinden duymustum ama sefaf kokusuz ve tutamadiysan suyun olabilir
Neslihan1903 Kbrarn1 devamı gelmesi lazım su ise bir örtü ser otur bekle bakalım devamı gelirse su gelmezsede doktoruna git belki sızıntı vardır
Busbushatun Kbrarn1 suyun devamlı gelır canm o akıntı gbı olmustur normal o korkma kontrolde suyunl ılgılı bı sıkıntı olmadıysa su sızması fılan cok rastlanan bı durum degıl endıse eetme🌸
2kizanasi Su durmaz canım sürekli istemsizce gelir. Eczaneden turnusol ped alabilirsin su kaybın olduğunda renk alıyor emin olmak için
Neslihan1903 Kbrarn1 benim 35+6 da geldi bende işedim sandım baktım devamı geliyor peşine kan geldi zaten o akşam doğurdum 🤗
Kbrarn1 Busbushatun en son 1 hafta önce kontrolüm vardı sıkıntı yoktu ama yine de endişeleniyorum ilk gebeliğin verdiği heyecan korku galiba bilmiyorsun başına gelecekleri
Kbrarn1 Neslihan1903 benim de lavabodayken oldu o yüzden ayırt edemedim mi acaba korkusunu yaşamıyor değil insan rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizleri
Mlkrfk Neslihan1903 merhabalar 😇 doğumdan dobra bebeğiniz küvez de kaldı mı acaba birde kilosu nasıldı. Bende 34+4 teyim erken doğum riskim var çok tedirgin oluyorum gelişimi nasıl olur küvez de ne kadar kalır diye çok düşünüyorum doktor da birşey demiyor 😐
Busbushatun Kbrarn1 benm suyum gelmıstı ılk once merak etme canm suan 30 haftalıgım bnmde ole su gbı akan akıntım oluyor korkma normal o suyu anlrsınn