merveklyc RH38 25 in altında olmamalı diye biliyorum 25 den ne kadar yukarıysa o kadar iyi 21. haftamda ölçüldü en son 42 mm di normal dendi
Rolria RH38 Ben 35+ 4günlüğüm hic bakmadılar rahim ağzıma bir durum dan ötürü mu bakıyorlar acaba bilgi verir mısınız merak ettim simdi?
RH38 mervekoluman0 bende bakti cnm 41mm dedi bebek hareketi azalmisti ve bende trombos var ondan dolayi
RH38 merveklyc bana da 41 mm dedi ama hic yorum yapmayinca insan normal mi degilmi bilemiyor tsk ederim
BirMuallime RH38 gayet güzel canım 4 üstü çok iyi olarak değerlendiriliyor 25 altı riskli oluyor artık
tanya25 Of ben bu konuda çok panik oluyorum ya :( detaylıda 22.haftada 34 mm çıktı normal dediler ama içim hiç rahat değil :(
Esra2306 Rolria bakmışlardır canım normaldır diye birşey dememişlerdir normal ultrasonla ölçülüyor detaylıda da ölçülüyor
RH38 Rolria bakmislardir ultrasonlda bakiyolar cnm rahim uzunluguna orda da bi ölcüm yapiliyo yanlis bilmiyorsam ben acilde kaldigim icin bakmalari gerekti. 32 haftaligim
SeherRana Bendede siğil çıktı vajinal bölümde doktor normal doğum yaptıramam dedi başına gelen oldumu
Sogancik SeherRana öyle olunca normal doğum taraftarı olmuyor doktorlar. Bebeğe bulaşma ihtimali varmış galiba. Bende de var. 🙄
feriii RH38 benimde 10 gunde bir vajinal olcum yapildi 16 haftaligim 34 cikiyor doktor progestan fitil basladi