Meleklerimmm3 elisam1206 evet bende baya bir ürününü kullanıyorum kendi ihtiyaçlarım için üye oldum beğendim ürünlerini kullanıyorum
ilkannelikkk 34_21_23 Öyle bi yorumdur SİZENE? Size mi yazmışım bakın bakalım. Aaa size değilmiş. 🤭 Nemlendirici falan kullanmasın o zaman kimse. Rahminizi etkiliyomuş bilmeyen varsa. 🙄
34_21_23 ilkannelikkk bana yaz yazma farketmez cahil cahil konuşup post sahibiyle dalga geçer gibi Gülersen cevap veririm bi bitmediniz zaten
elisam1206 ilkannelikkk canım zararlı ve zararlı olmayan ürünler var bunu bilmek gerekir nasıl hamilelikte sadece ağrı kesici olarak parol içiliyorsa demek oluyor ki herşey kullanılmıyor hamilelikte bebeği etkilememek adına
34_21_23 elisam1206 rica ederim sizinde kötü yoruma iyi cevap vermenizde ayrı olgunluk tebrik ederim güzel anne ❤️
elisam1206 34_21_23 böyle düşünmenize çok sevindim 🥰yani postu bilmediğim birşey için açmıştım demek ki oda bilmiyor bende bildiğimi paylaşmak istedim 🥰
Kumi ilkannelikkk şuana kadar yediğiniz içtiğiniz her şeyin bebeğinizle alakası var .siz annenizin karnındayken bile yumurtalıklarınız belirli evreye kadar bölünme geçirmişti🤷♀️Bir Biyoloji öğretmeninden selamlar yazsam roman olur ..
Kumi ilkannelikkk aldığın nefes bile önemli canım iki dakıkada anlatacagım şeyler değil doktorunuzla görüşün o sizi bilğilendirir.şu bilmemezliğimizide karşıdaki ezmeye çalışarak örtmee çalışma çabamızdan toplum olarak vazgeçsek okadar mutlu olucam ki .ben yanlışta anlamış olabilirim sizi ozmaan tenzih ederek söyluyorum bunları arkadaşım.kesinlikle karşımdakini krmak gibi bir amacım yok.teşekkür ederim.
Kumi 34_21_23 öğrenmek istemeyen birine bir şey öğretemiyoruz.melesef.umarım niyeti vardır.biz yanlış anlamışızdır.
Buketkucuk elisam1206 ben gül suyu kullanıyorum sadece arada da canım sıkılınca kağıt maske falan yapıyorum
cemreninannesi67 elisam1206 önce yüzümü ılık suyla yıkayıp yüzüme kese yapıyorum daha sonrasında Buhara tutup siyah nokta temizleme makinası almıştım onunla da temizliyorum en son sudocrem sürüyorum yüzüme gayet temiz oluyo bnmde sıkıntım siyah. Nokta
elisam1206 cemreninannesi67 bunları bende deneyeyim belki iyi gelir banada siyah nokta görmek istemiyorum artık 😂😂
Elfglce Cildinize sacınıza dudagınıza surdugunuz hersey bebegı etkılıyor tıbbi bir gerceklıktır bu o yuzden kımyasallardan uzak durmak gerekır en guzelo dogal yontemlerdır en azndan hamılelık surecınde🤗
Buketkucuk elisam1206 yani benim siyah noktam yok pek fazla sanırım iyi geliyor gül suyu tonik kullanıyorum 👻
ilkannelikkk Hepiniz mükemmel bi şekilde organik yiyip içip sürüp sürüştürüyosunuz ayneen kendinizi kandırmaya devam 😂 en basitinden eline krem süren , içeriğinde kimyasalın babası olan şampuanları kullananlar bile gelip burda ahkam kesiyo ne komik ama.
elisam1206 ilkannelikkk bunları yaptığımızı nerden biliyorsun ki sen ne bulup buluşturup kullandığımızı yediğimizi içtiğimizi bilip bilmeden bu şekilde konuşmanız hiç ama hiç hoş değil gerçekten
Elfglce ilkannelikkk kım ahkam kesıyo mesela hamılelıkte daha hassas davranmaya calısıp bır soru sormus dogal urunler kullanım demek mı ahkam 😂 normal zamanda kullanıyodr kozmetk ama hamılelıkte dıkkat etmek ıstyor bellı kı neresı komık bunun nedne bu kadar karsı cıktınız anlamadım dogrusu elınden geldıgı kadr organık beslenmeye calısıyodr bız nerden bılelm sen ahkam kesıyosn bnce bu seklde konusarak
34_21_23 ilkannelikkk ya bişey dicem senin karın ağrın ne Allah aşkına bi söyler misin ? neden bu kadar battı sana bu durum. Başta soruya derinle rahim ne alaka diye dalga geçerek cevap veriyorsun şimdi de soruyu tastikliyorsun kendinle çelişiyorsun farkında mısın 😂