Ozlemflz Hanımlar çok kötü grip oldum sizce ne yiyip içsem faydalı olur bilgisi olan var mi nane limon ıhlamur hariç hiç sevmem de 🤦🏻♀️🤧
Humanur2021 Ozlemflz valla ben ballı limonlu su yapıyordum öyle iyileştim sende dene istersen ♥️ geçmiş olsun kendine de bebiside iyi bak 🙏
depsizoo Ozlemflz ballı süt, günde bir tane olmak şartıyla nane limon ama ilk 3 aydaysan nane limonu önermem
Ecemiz Ozlemflz Bence bir korona testi yaptır bende grip sandım meğerse korona çıktım birebir aynı belirtiler çünkü
Ozlemflz Humanur2021 çok teşekkür ederim. Bende günde iki bardak limonlu su içiyorum arada bal katıp da acayip kötü oldum. ❤️
Ozlemflz Ecemiz evden hiç çıkmıyorum sadece duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmadan oturdum üşüme geldim sabah burun akıntısı oldu gözler alıyor falan 🤦🏻♀️
depsizoo Ozlemflz ben ilaç falanda kullanmıştım bide ballı sütle destek yaptım işte öyle böyle iyileştim
depsizoo Ozlemflz git bence alerjim var ilaç kullanamıyorum dersin ona göre bişey yaparlar iyileşirsin inşallah biran önce
Nurayademir Ozlemflz bnce test yptrın bn de dısarı hc cıkmamıstım kmseyle gorusmuyrdum grıp sandım ama poztf cıktı