Mmerrvee Duygu3437 inşallah çok farketmiyordur ama çok saçma bu doğum sonuçta kimse bunun zamanını belirleyemez. Bebek randevu alarak gelmiyor maalesef 🤷🏻♀️
Ilkayy Hafise pardon da kendini nereye göstericem burda evlatlarımız icin varız boy gösterisi. Yapıyoruz herkese kötü yorum yaparak göstermeye çalışan sizsiniz
Ilkayy Minicikkiz çok haklısınız inanın ki sonradan yazdıklarını görseniz şok olursunuz ne diyim çeken bilirmiş insanlara allah akıl fikir versin ben rahatsız olsam bile görmem o postu yorum yapan gereği bile duymam
Cimen_bebek Duygu3437 Benimde doktorum dogumun 13 agustos gozukuyor ama ben temmuzun son haftasindan 6 agustosa kadar burada olmicam simdiden belirtiyim, o sure icinde bisey olursa seni emin ellere, gayet guvendigim birine teslim edicem hic merak etme dedi 😊
Duygu3437 Cimen_bebek benim doktorum da emanet etti ben sürekli irtibatta olucam onunla dedi ozaman dua ediyim de gelmesin dedim 😂 sonra buraya gelmiyor diye post açmam umarım 😂🤭
[silindi] Ilkayy abartmışsınız sanki biraz ? Ben de hatırlıyorum o olayı defalarca aynı şeyi yazmıştınız korkutucu bir biçimde, fotoğraf atmak istediniz hassas diye atmayın diye uyarıldınız bence haklıydı hanfendi yalancı falan demeniz pek hoş değil
Ilkayy [silindi] ilk yalancı diyen o bende sizdiniz yalancı dedim lütfen iyice okuyun o uyarıdan sonra konuşma oldu tamamını okumadan yorum yapmışsınız belliki
[silindi] Ilkayy ilki sonu çok önemli değil ki hanfendiyi görünce direk siz üstüne gitmişsiniz gerek yok bence🤷🏻♀️
gizemozdemir1990 Duygu3437 doktorunuz sehir disinda mi olacakmis? Cunku bir cok doktor izinde bile olsa dogumu baslayan hasta icin geliyor.
Ilkayy [silindi] önemli bana ilk yalancı diyen oysa ilk ben demişim gibi davranamazsınız Her gördüğüm posta insanlara kötü şeyler yazıyor bende yazmak istedim