elifffff tetanoz aşısı oldunuz mu 3 doz seklindeymis sanırım kaçıncı haftalarda oldunuz acılı mi ateş yapıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi 😉
1987gokce elifffff 2 doz oldum 20 ve 24. Haftalarda hiç ağrım sizim olmadı. Hemşire eve gidince buz koy demişti aşı olan yere koymadim da ağrı da olmadı.
Zuhal2205 elifffff ben birincisini 23 haftada oldum. İkincisini de 12 temmuzda olucam. Benim o an ağrı olmadı ama eve gelince kolumu kaldıramaz hale gelmiştim
Erenreyyan elifffff iki gün önce yaptırdım 20. Haftada hala kolum ağrıyor ve aşı yerim şiş 🙁 herkeste aynı olmayabilir tabi
Arzuu 20 ve 24. Haftalarda 2 doz oldum toplamda. Ağrı, ateş ve şişme olabilir normaldir demişti hemşire ama ateş ve şişme olmadı ben de . Sadece 2 gün o kolumu kullanamadım, yukarı kaldıramadım, tutulmuş gibiydi. Kişiden kişiye değişir etkileri☺️ Aşı yapılırken de hiç hissetmedim bile
Ebrar34 20. Haftada yapılıyor 5 doz şeklinde ama ilk 2 si eterli ben sadece ilk ikisini yaptırdım bir a arayla ateş olmadı sadece ilk aşıda kol ağrım oldu buz ile dindirdim 2. Dozda ağrı fazla yaşamadım kolunuzu sürekli oynatın aşı olmamış gibi yoksa hareket kısıtlarsanız sonradan kaslar tutuluyor ağrı fazla oljyor
ElifGunesaltn Bende pazartesi 22. Haftada yaptıracam canım. Doktorum 2. Doz içinde 30. Haftaya kadar süre verdi.
Elifikra elifffff ben tam hatırlamıyorum kaçıncı haftalarda oldugumu 2 defa vuruldum ama benjm çok fazla ağrım oldum ilkinde kolumu kaldıramaz hhale geldim ikincisi daha iyi geçti ilkine gore çok ağırmadı insallh sizin ağrınız olmaz