Hilalkorkmaz Özelde 4 tarama fiyatları nekadar bilgisi olan yazabilir mi Bursa doruk hastanesine giden var mı
melikeyldrm_54 Hilalkorkmaz detaylı ultrason mu cnm organlarına falan bakıyolar herşeyine. Onu diyosan özellerde 500-600 TL vaktin varsa Devlet hastanesine sıra alabilirsin
ogrencianne35 Hilalkorkmaz şuan 3lu tarama yaptırabilirsiniz ben şevket yılmaz da yaptırdım aklınız da olsun mhrs den randevu alamazsanız sabahtan 6 da gidip beklediğiniz zaman sıra veriyorlar 7.30 da haftanızı söylediğiniz zaman 3lu veya 4 lü tarama diye söylüyorlar 10 gün de çıkıyor sonuçlar
Hilalkorkmaz melikeyldrm_54 dörtlü tarama dedi doktorum tam hangisi bilmiyorum 7 mayısta gidicem kontrole ozaman 4 lü tarama hakkında detaylı konuşuruz suan ben 13+4 haftalığım
melikeyldrm_54 Hilalkorkmaz Bebekte bi hastalık varmı diyedir o testler ozaman ben onları yaptırmamıştım
Hilalkorkmaz ogrencianne35 özelde yaptırıcam ben gidpte oralarda saatlerce bekleyemem bir kere fiş almak için gittim 7 saat üstüne eve geldim
ogrencianne35 Hilalkorkmaz siz bilirsiniz bende normal de özele gidiyorum sadece testlerimi orada yaptırıyorum ki dr bile gerek yok devlette yaptirabilirsiniz diyor. ben bi fikir verdim sadece size doruk yıldırım da bildiğim kadarıyla 4 lü tarama 200 tl bilgi de vereyim size
melikeyldrm_54 merve3334 ben sadece detaylı yaptırdım canım o yüzden bilmiyorum diğerlerini, detaylıyıda yaptırmayacaktım ama sağlık ocağından çok ısrar ettiler bebekte bişey varsa ona göre doğum şekli belirlenir diye o yüzden yaptırdım
Hilalkorkmaz merve3334 devlette yapmayı düşünmüyorum ztn canım hiç gözüm kesmiyor oralarda saatlerce beklemeyi