4434 Nazarokay canım benim sağolasın aynı şekilde sanada bebeğinle çok güzel mutlu bir ömür nasip etsin Rabbim inşallah 💙
Nazarokay guler_94 Maşallah sizlere yüce Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı onu damat ettiğin günleride görmeyi nasibin etsin kuzum.❤️
Esra2306 Nazarokay sağlıkla gelsin inşallah bütün bebklerimiz önemli olan sağlıkları tabi ama insan merak ediyor
Tuba2019 Nazarokay Teşekkür ederim ya 16 haftada gittim daha küçük gostermiyor dedi 3 lü test cektim temiz cikti mayisin ilk haftasi gel dedi
Reyhanselim Nazarokay 19+3 olduk ama aslında 20+2 büyüklüğü (erken döllenmeden sanırım baştan beri 6 gün ilerde)kızım olacak inşallah 2 kilo aldım henüz hamileliğim iyi gidiyor bi yere çıkarsam bel ağrısı oluyo kalçama vuruyor oda fıtık var ondan sanırım ilkinde 7 aylıktan sonra yola gidemedim hiç bunda bilemiyorum nasıl olcaz
Nazarokay Reyhanselim Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin hayırlısıyla kucağına almak nasib olsun.❤️
Zehrayrr Nazarokay bizde 19+2 olduk kızlar 20.haftalık olduğum gün gidecektim ayrıntılı ultrasona o güne randevu bulamamış eşimde salı ya almış iptal et diyorum oda bebişin cinsiyetini merak ettiği için biran önce gitmek istiyor bakalım salı günü gideceğiz 19+4 olacağız olur mu sizce
Nazarokay Zehrayrr Olur kuzum baktım internetten 11-14 ve 18-22 haftalar arası diyor inşallah hayırlısıyla görmek ve kucağınıza almak nasib olsun kuzum.❤️
Munuzeze Happybaby53 ben gece bile uyuyamıyorum erkek bebek ama çok sorunlu bi hamilelik bnm ki galiba 19 hafta kusma kalp çarpıntısı duygu degişikligi panik atak bile yaşıyorum.
ipekylmaz Happybaby53 Nasıl hissediyorsunuz ben hala hissetmedim yada aslında oluyor da ben mi anlamıyorum diyorum
Senseye Nazarokay 18+0 olduk🤗Maalesef corona oldum😔Erkek bekliyoruz. Hareketlerini hissetmeye başlayalı 1 hafta bile olmadı henüz. İnşallah çabuk atlatırım şu illeti😔
Nazarokay Senseye Bu seferde kendi anketimde karşılaştık öncelikle merhaba ve çok çok geçmiş olsun yüce Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum tekrar söyliyeyim , damat ettiğin günleride görmeyi nasibin etsin rabbim inşallah kuzum.❤️
Senseye Nazarokay Amin cnm🤗💐teşekkür ederim. İnan o kadar dalgınım ki senin anketin olduğunu yeni fark ettim🙈🤭