Nazarokay Geleceğin değerli ve güzel anneleri . Gelinde birazcık sohbet edelim , cinsiyetler nedir ve nasıl geçiyor gebelik.❤️
Esraakk Nazarokay kız bizim 19+6 dayız. Sadece bazen ağrım oluyo mide bulantım fln bitti bnm :) 2bsaat yola gitsem 2 gün yorgunluk oluyo. Siz kaç kilo aldınız acaba şuana kadar
Happybaby53 Nazarokay 19+4 deyiz ve halsizlik ve uykusuzluk hiç geçmedi 🙄 geçmiycekte doğuma kadar sanırım. Koltuğa oturduğum an küt uyumak istiyorum, uyuyorumda 2 saat kadar.
Sabi_yagmur Nazarokay bizde 19 haftaligiz kiz bekliyoruz valla iyi geçiyor sadece uyuyacak yer arıyorum 😂😂
Zehradeniz34 Happybaby53 merhaba güzel anneler benimde 19+3 şükür ben ilk tremestiri sadece uyku ile atlattım ama şuanda az bı iş yapsam yoruluyorum birde çalışıyorum eve gelince sadece uyumak ve sadece yemek yemek istiyorum en doğal hakkım diye düşünüyorum 🤣🥰
Happybaby53 Zehradeniz34 Ben uyurken uykum geliyo o derece yani 🤣 daha 1 saat önce 2 saatlik uykudan uyandım koltukta. Kafamı zor kaldırdım
Nazarokay Sabi_yagmur 😅 Daha güzel geçer inşallah bizimde cinsiyetimiz kız teyzesi hadi hayırlısıyla kucağına almak nasib olsun şimdiden tek sancıda doğurursun inşallah.❤️
Nazarokay Zehradeniz34 Desene hepimiz kız getiriyoruz 😅 hadi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.❤️
Sarellem Nazarokay selamm🌸 Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Ufak tefek ağrılar dışında sıkıntımız yok.
Kuben Nazarokay Güzel geçiyor. Bende de yorgunluk var ya hatta bu vitaminler işe yaramıyor mu dinç olmam gerekmiyor mu diye düşünüyorum 😃 oğlum olacak inşallah 💙
Happybaby53 Kuben Benimde nasipse 🥰 hissediyomusun artık. Ben 18+2 den beri hissediyom arada sırada. 2 gündür biraz durgundu ama bugün sabah iyi hissettim
Nazarokay Kuben Hayırlı olsun yüce Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin cnm yorgunluğunda inşallah geçer ama oda tadı tuzu olsun😅❤️
Munuzeze Happybaby53 ben gece bile uyuyamıyorum erkek bebek ama çok sorunlu bi hamilelik bnm ki galiba 19 hafta kusma kalp çarpıntısı duygu degişikligi panik atak bile yaşıyorum.
Kuben Happybaby53 Her akşam aynı saatte hissediyorum 💙 sanırım uyanma saati o zaman 😃 arada durgun oluyorlar evet çok normalmiş
ipekylmaz Happybaby53 Nasıl hissediyorsunuz ben hala hissetmedim yada aslında oluyor da ben mi anlamıyorum diyorum
Happybaby53 Kuben Benim ki genelde Akşam vaktinde ama gün içindede oynuyor biraz 😃 ortaya karışık benimkinin uyku saatleri
Melisduman 19 haftalik oldu bugun. 3 kilo aldim suana kadar. Cabuk yorulma bendede var kizlar. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz🤲🏻🧡
Sevimvrs Nazarokay Bende aynı durum var ama moralimi bozmuyorum,çoğu insan kilo aldım dediğinde sadece düşüyorum bende bir anormallik mi var😁
denizdeniz16 Nazarokay Bizde bugün tam 19 haftalığız. Kız bekliyoruz. Hamileliğim çok rahat geçiyor şükür sadece çok çabuk yoruluyorum 🤷🏻♀️🥰
Nazarokay denizdeniz16 Maşallah bizimde cinsiyetimiz kız teyzesi hadi hayırlısıyla kucağına almak nasib olsun.❤️
atlasinannesii Nazarokay bizimkisi erkek 28 haftadayız sırt ağrisi dışında hiç sorun yok Allah a şükür
Sabi_yagmur Nazarokay teşekkür ederim.canim inşallah hepiz bir avazda kurtuluruz teyzesi yesin onu sağlıklı gelsinler inşallah