mrveyvz Kızlar 26sıyla 30u arası Fatma Hanım’a randevusu olan varmı hangi günler poliklnikte öğrenmem gerekiyo. Şu an hiç randevu görünmüyor gebe takipte
Hfs_1907 mrveyvz Çok tercih edilen Bi doktor Bnde bulamadım o tarihlere çıkmıyor yada randevusunu açmamıştır. Mecbur başka doktora aldım. Yoğun ve dolu Bi hastane
Mugemurside1 mrveyvz benim 26 sına randevum vardı. randevunuz, hekimin çalışma planında gelişen zorunlu değişiklik nedeni ile iptal edilmiştir diye mesaj geldi
mrveyvz Hfs_1907 Evet başından beri Fatma Hanım’a gidiyorum ben şimdi son kontrolüme gidicem ama randevu yok hangi gün orda bilemiyorum. Harika bi doktor kesinlikle hakkıyla yapıyor mesleğini 👌
Hfs_1907 mrveyvz evet öyle sağolsun ..😊 Belki olmuyor işte kaç haftalksınız? Hatta doğumlara da giriyormuş Fatma hanım
Okaliptus gzmlty merhaba, gebe okuluna kaçıncı haftadan itibaren kayıt yapılıyor. Doktor mu bilgi veriyor yoksa biz mi talep ediyoruz bilginiz var mı?
mrveyvz _Aysgll_ Alabilirseniz veya hangi gün orda olduğunu öğrenirseniz bana yazarmısınız rica etsem?
_Aysgll_ mrveyvz canimm Necati hocanın randevusu açılmış hemen bak istersen. Bildirim geldi bana ben aldım 7 Mayıs için randevumu
_Aysgll_ mrveyvz Fatma Hanım’ın ki daha yok çünkü Necati beye bulunca aldım ben onu da çok duyuyordum ismini