DonatAysegul Rüyada ultrasonda erkek bebeği görmek ne anlama gelir arkadaşlar henüz cinsiyetimizi bilmiyoruz 11+4 haftalıgız 🤔
MiracAlpinveUmutunAnnesi DonatAysegul tatlım ya malum olmustur yada kafanda çok düsünüyosan erkek mi acaba kızmı diye bilinçaltına yerlesmistir gecede ruya gormussundur bende çok düşünürdüm hep rüyama girerdi bir kere kız iki kerede erkek oldugunu gordum oglum olucak insallah bizde 34+4 haftalıgız 😌
DonatAysegul MiracAlpinveUmutunAnnesi bu ikinci görüşüm ilk rüyamda Bebek pipisi görmüştüm bu ikincisinde net olarak gördüm his olarak kız hissediyorum ama rüyalarımda erkek bu bir işaret olabilir mi acaba Çarşamba günü doktora gidecegiz cinsiyetini mi söyleyecek acaba 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi DonatAysegul bende kız hissediyodum canm erken ama daha özele gidersen bebisinde gosterirse ögrenirsin insallah 😁
Aysealty DonatAysegul bende 2kere maviler içinde bebek görmüştüm cnm ama kızım olucakmıs☺Erkek bebek müjdeli haber derler ben ona yordum artık☺Sonra kızımı kucagıma aldıgımı gördüm hatta rüyamda doktor 3650gram dedi merakla bekliyorm şimdi prensesim kaç kilo doğacak diye😂☺
DonatAysegul MiracAlpinveUmutunAnnesi özel klinik benim gittiğim yer Can'ım sağlıklı olsun yeterki bizimkisi merak işte kız mı erkek mi 😊
DonatAysegul Aysealty ayy hadi inşallah bakalım hayırlısı olsun hepimizin Hakkı'nda Can'ım ya çok güzel bir habermiş seninkisi de 😍
Aysealty DonatAysegul hamilelik psikolojisi bebek odaklı yasadıgımızdan belkide😂güzel hayırlı haberler al cnm bebegnin cok saglıklı oldugunu öğrenebilirsin mesela inş🙏😍
Bhr34 Rüyalara kaptırma kendini canm belki içten içe erkek istiyosan rüyana giriyordur falan.benm ablamda hep rüyamda çok güzel bi kızın olmuştu diyip duruyodu bizi moda soktu sonra bebek erkek çıktı 🙈😂
DonatAysegul Bhr34 Haha 😄 Benim içimden kız geçiyor Can'ım ama rüyamda erkek görüyorum değişik birşey 😄