Eslemoyku Kızlar hangi deterjanı yumuşatıcı ve şampuanı aldınız memnun kaldıklarınız neler. unı baby, dalin ve ebebeğin kendi markası olan baby me aralarında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum 🙈🥰
Gglhtrk Eslemoyku Ben dalan ve minoris almıştım ikisini de denedim dalan ı çok beğendim sabun deterjan zaten,yunuşatıcı kullanmıyorum gerek yok bence fazladan kimyasal
Semashbl Eslemoyku ben de hepsini baby me aldım ama yumuşatıcı aldığıma pişman oldum instada mühendisinoğlu diye bir sayfa varmış burda okudum oraya bakınca yumuşatıcıların çok kimyasal olduğunu gördüm ama diğerlerinde iyi ki almışım dedim çünkü aynı sayfada aldığım ikisinin de tamamen doğal olduğu yazıyor baby me şampuan ve baby me granül sabun ama aynı markanın sıvı deterjanında da katkı maddesi varmış ona dikkat et alacaksan granül sabun olanı alman lazım dalan ve roxy de iyi diye okudum
Krizantem_ Eslemoyku Ben uni baby parfumsuz sıvı deterjan aldım ama bereketsiz sıvı olduğu için çok çabuk bitiyor bebeğimin eşyalarını yıkadım bitti bile 1 şişesi. Almaya devam edeceğim ama ek olarak bir de toz deterjan almayı düşünüyorum dalan roxy yada duru granül matik. Yumuşatıcıyı sağlıklı bulmadığım için almadım almayı da düşünmüyorum.. E bebegin markası baby me marka deterjan aşırı parfüm kokuyordu ben o yüzden almadım fiyatı çok uygundu ama o kokusundan dolayı güvenemedim. Şampuanları da bübchen.
Cnsemrh Gglhtrk ya dalan aldım bnde bugün yıkadım kıyafetleri toz toz kaldı kıyafetlerde tekrar dalın sıvı deterjanla yıkadım. Kısa programda yıkadım temiz zaten bi şu değsin diye acaba ondan mı
Gglhtrk Eslemoyku yok canım ya sertleşmedi sanırım gerçi ben kendi kıyafetlerimizde de uzun zamandır yumuşatıcı kullanmıyorum.Bir de ütülendiği için zaten yumuşuyor sıcakla birlikte
Ozlem23 Eslemoyku ben duru granül kullandım yumuşatıcı önerilmiyo bebek eşyalarında şampuan için mustela aldık ama baby me nin urunlerinide almayı düşünmüştüm kayınvalidem mustelajin setini alınca kaldı alamadım
Atesbeyinannesi Eslemoyku ben duru granül matik aldım canım yumuşatıcı ben de almadım ama zaten gerek kalmadı yumuşacık oldu çamaşırlar 🤗💙
enisenalbant Eslemoyku Baby me 1200ml olan granül sabun aldım (26₺) Yumsatıcı gibi şeyler kullanmak istemedim Bugün bebek eşyalarını yıkadım mis gibi ❤️ Lekeleri de güzel çıkardığını söylüyorlar Ben çok memnun kaldım 😊
Eslemoyku enisenalbant evet şimdi indirime girmiş 1200 ml 21.52lira. 2li olarakta 35 lira gibi bi fiyatta
Duygu3437 Eslemoyku uni baby aldım leke çıkarıcolığı nasıl bilmiyorum şuan lekesiz olduğu için tozu gitsin diye yıkadı bakalım inşallah memnun kalırım