Evet bende doğurdumm 💃🏻🙏🏻
13 yıllık tip1 diyabetli olarak hep çocuğum olur mu diye kendimi strese sokardım 2 tane kayıp ardından sorunumun şeker değil kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim bu beni korkutsa da rahatlattı açıkçası asıl sorunum şeker değildi çünkü 🙏🏻
Sonraa kurban bayramında bir anlık tiksintiyle dedim ki yoksa hamile miyim 😂 kaç tane test yaptım hatırlamıyorum o kadar silik bir çizgiyle öğrendim ki hamileliğimi 🥺 Sonra maraton başladı benim için coraspin, 0.4 oksapar, şeker ölçümleri, diyetler, sürekli hastane yolları vs derken 16.hafta da bir kanamayla hastaneye yatışım yapıldı plesanta da yırtık olmuştu kanama hastane de durduruldu eve çıkınca da 2 hafta boyunca sadece tuvalet için yerimden kalktım yavaş yavaş o yırtık kapanınca benim için hamileliğin balayı zamanı başladı, ev işlerimi dışarı işlerimi hep ben yaptım çok güzel bir hamilelik yaşadım oğlum da hep kıpır kıpır olduğu için hiç korku ve tedirginlik yaşamadım, normal doğum isteğime ragmen benim sıpa haftasından önde gittiği için ve ben minyon olduğum için normal doğum hayal oldu 3Nisan gününe spinal sezaryen günü aldık sabah 7:30 da hastaneye vardık odaya aldılar hastane kıyafeti falan derken kendimi ameliyathane de buldum 😅 Sedyeye oturdum etrafım da bişeyler oluyor ve ben orta da duruyor gibiydim 😅 Belden iğne için eğil dediler ama ne mümkün göbekten eğilemiyorum dedim ki omuzlarımdan bastırın onlar da bastırdı ve iğneyi yaptılar, hiç hissetmedim veya acı ağrı çekmedim sonra yatırdılar beni sedyeye uyuşunca başlayacağız hiç korkma dediler zaten bilmediğim bişeyden korkamam dedim güldüler bana 😅 Başlıyoruz dediler doktorum geldi halimi hatırımı sordu heyecan yaptığım için mideme vurdu kusmak istediğimi söyledim kafanı çevirip kusabilirsin dedi hemşire öyle de yaptım sonra birazdan geliyor oğlun dediler ve o an üstten onu gördüm allahım bu kadar güzel bişey daha önce görmemiştim o ara fotoğraflarımız çekilmiş (hemşireye telefonumu vermiştim) bebeğim ilk testleri ve aşısı için götürüldü benimde dikişlerim yapıldı ve odaya alındım bebeğim benden sonra geldi doğum anında hızlı nefes alıp verdiği için birazcık küvez de kalmış sonra asıl hikayemiz başladı emzirmek çok zordu ama pes ettim gögüslerim çok acıdı ama çatlak olmadı hiç şuan 20 günlüğüz oğlum gögsüm de uyuyor tam bir kedi 😍🙏🏻 sezaryen doğum için de doğumum çok güzeldi stres olmadığım için kendimi hiç kasmadım çünkü işin sonunda hayallerime kavuşmak vardı, doğumdan sonra ki ilk yürüyüş çok zordu eşimin yardımıyla adım adım yürüdüm sabaha karşı gazım çıktı, saat 10 civarı da taburcu olduk totalde 3 günde ayaklandım kendi işimi yapmaya başladım oğlumla ilgilenmeye başladım benim için güzel bir 9 aydı bizde happy mom dan mezun olduk 🙏🏻🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah, herkes bu muhteşem duyguyu tatsın inşallah 🙏🏻