2kusunannesi Doğum ne zaman olur acaba kızlar evdeyim öyle bekliyorum dün sancın çoktu bugün sadece bel ağrım var 2 cm açılma dün 2 saatte gerçekleşti bu arada
Rabiasel 2kusunannesi kaç haftaliksiniz benim de 2 cm acilmam var dün acildeydim doğumuma da 4 gün kaldi
Busraanurr 2kusunannesi sancın ne kadar çıktı ntsde bendede 0/20 arasında arada 40 çıktı bekliyoruz 37+ 5 deyim 2 cm açıklığın bu var suyumun veya nişanı bekliyorum
Mzgnormann 2kusunannesi daha erken ya gelmesin uzan hiç kalkma bence dikkat et doktorun progestan vermedi mi benimde var açıklığım 1 cm 33 haftalık ama durdurdu doktor
2kusunannesi Mzgnormann yok vermedi zaten ilk bebeğimde 35 haftalık doğmuştu baştan beri buda erken bekleniyordu uzun mu sürer doğum acaba merak ediyorum ve korkuyorum
[silindi] 2kusunannesi benm duzenli sık sanciyla 2cmle 35 hastanede yattim bir gece igne yapildi sonra da doguma kadar ilac kullanip yattm evde igneniz yapildi mi
2kusunannesi [silindi] yok yapılmadı yatış verdiler ama ben kabul etmedim 2 yaşında oğlum var bakacak kimse yok diye iğne flnda yapılmadı sizin doğum ne zaman oldu
[silindi] 2kusunannesi benm dogum 40ta oldu ama tüm tedaviyi uyguladim hastaneden sancilarm gecmeden çıkarmadilar dogum başlayabilir diye. Size ilac verilmedi mi kilosu falan mi iyi bebeginizin anlamadim neden mudahale edilmedgni
2kusunannesi MihricanA zaten yatmaktan çok korkuyordum evde kendim çekmek istiyordum öylede oluyor zaten ne zaman gelmek isterse buyursun 😊 bide su ne zaman geliyo acaba sadece sancı varsa
2kusunannesi [silindi] kilosu 3 kg dedi 2 haftada önden gidiyormuş dediğim gibi çocuğum yalnız o yüzden yatamazdım ilk gebeliğimde erken oldupu için çok durdurma taraftarı değil Dr
[silindi] 2kusunannesi benm 1 ay boyunca acilmam hic degismedi sanci cekmeme ragmen sanciyla da ckk zor oldu doktor açtı suyumu