yesimby
Arkanıza yaslanıp gülümseyerek oh çekmenizi çok isterdim, fakat malesef ama malesef Türk değilim :)
Sizin Türk olduğunuz kendi milletinizi,ırkınızı aşağılamaya çalışmanızdan belli oluyor ama.
Ama asıl ben sayenizde böyle forumlarda ve sosyal medya ortamında insanları ben hekimim diyerek kandırmanın ne kadar kolay olduğunu anladım. Hoş bu sefer tutmadı ama olsun :)
Profilinize tıkladığımda yaptığınız diğer yorumları görebiliyorum, ve bu şekilde amacınızı çözebiliyorum zaten, çok zor olmuyor yani..
Birde, yorumlarınızda özellikle hekim olduğunuzu belirtmeniz çok mantık dışı. Bakın siz şu an benim bilgimi aşağılıyorsunuz ama ben size tahsilimi ya da mesleğimi söyleme gereği duymuyorum, çünkü burası insanların meslekleri ve kariyerleri ile kendini ön plana atmaya çalıştığı bir ortam değil..
Ha şunu söyleyeyim birde, bir yorumunuz da ne kasılmam var ne sancım demişsiniz. Size çok şaşıracağınız bir bilgi aktarmak istiyorum, sancı zaten kasılma demek farklı iki şey değil malesef, yani sancı olarak adlandırdığınız şey aslında rahim kasılması. İkisi farklı şeyler değil ki hem sancı olsun hem kasılma olsun 🙂
Neyse hekim hanım, eğer tıp kaynakları lazım olursa bende epey var, dilerseniz gönderirim okur öğrenirsiniz.
İyi geceler.