emiras59 Kızlar bu uyku arkadaşları çok pahalı ya gerçekten gerekli mi alınmalı mı? E bebek deki ayıcık bile 250 TL 🤯🤦🏻♀️
Nurayademir emiras59 o kdr pahalıysa daha uygun yerler yapan yerler brdır blki arastırın ıyıce yani en fzla 100-150 verileblr bnce bn de arastryrum
MinnieMouse emiras59 valla annem yilardir yumosun ayiciklarindan aliyodu 🤣 evde bi 6-7 tane vardi. Gittigimiz her yere bitane biraktik evde de bitane var ona sarilip uyuyo 🤣
Erceyl emiras59 kendin yap canın var bir çok tarifi ben öle bişi almadım yani elinde sıkınca viyklayan bı oyuncağı vardı yumuşak bişi onla oylaniyordu ilk zananlar
MinnieMouse emiras59 uyku arkadasi olarak bi battaniye bile olur muslin olur sevdigi yumusak dokulu bisey olur. Amac baglanmasi. Uyku rutininde yatagindan cikarmadan ona alisacagi bi nesne. O akdar paralar vermek bana cok sacma geliyo 😬
emiras59 Erceyl bu ses çıkartanlar var ya onlardan diyorum yoksa dediğiniz gibi amigurumi bile yapılabilir
emiras59 MinnieMouse haklısınız da uykuya geçmeye yardımcı sesler çıkaran uyku arkadaşlarından diyorum kolik bebek olursa şart gibi bir şeymiş
Kubra5734 emiras59 uzmanlar uyku esnasinda uyku arkadasini oneriyorlsr ama her doktor farkli bir kafada ben uyku esnasna gecisi anlasn uyku vakti geldiginde bilsin diye sogdugundan beri puffy orgu battaniyesi var sadece uyku esnasina geciste veriyorm ve kixim su an iki yasinda ve bu duzen hala devam ediyor bence bu tarz seylere para harcamak gereksiz baska bir ihtiyacini alirsin cocugun uyku arkadasi diye ne bilim battaniyesini verebilirsin minik bir ayıcık veya tavsancik verebilirsin ama sadece uyku esnasina geciste uykudan sonra gubluk oynasn diye eline vermek yok
Loveme emiras59 e bebekte gri fil var uyku arkadaşı fiyatı 100 TL ben ondan alıcağım yorumlarıda iyiydi aynısı ikeada da var galiba
GizemKaplan emiras59 Benim bütün beşik ürünlerini oyuncağı cingiragi dönencesi emzik Zinciri ve uyku arkadaşıni annem arigrumiden yaptı bence yapan biri varsa ona yaptırmanız yada el beceriniz varsa kendiniz yapmaniz en uygunu olur diye düşünüyorum
tosbiginannesii GizemKaplan oyuncakları asmak için nasıl ip kullandınız benim oyuncaklar hazır nasıl iple birlestiricegimi bilemedim
Mom050 GizemKaplan ayy canım,hatırlar mısın bilmem daha önce minik tatlı bi sohbetimiz olmuştu aklıma geldin bakayım dedim, maşallah ne kadar tatlı olmuş😍emeğinize sağlık. doğsun sağlıkla büyüsün bebişin inşallah, bayıldım 🥰
Miskokulum35 emiras59 yengem almış 250 tlye budiz denilen ayıcıktan. Şahsen ben o kadar para vermem bir ayıcık için. Ayrıca her çocuk zaten uyku arkadaşı aramıyor. Kendi düşüncem olmasada olur yani. Titreşimi oluyor bence zararlı bebek için korka bilir irkilebilir 🤷♀️ama tercih meselesi tabi
GizemKaplan asrin25 1 yaşına kadar yanımızda yaticak zaten bu besiklerde karyolaya birleşiyor ve sabitlenebiliyorda sabienmedigi zaman sallan besiklerden oluyor ayrıca çok hafif ve ön ayakları tekerlekli 8 aylık olmama rağmen şimdiden salondan yatakodasina hiç zorlanmadan ben goturebiliyorum o yüzden ilk 1yil bu besikle biz de çok rahat edicez gibi geliyor sadece şu var aldiktan sonra gördüm bı besik daha var aynı böyle fakat korumaliklari en aşağı kadar yapmışlar beşik küçük geldiğinde ortasını çıkartıp oyun alanı yapılabiliyor onu önce görseydim onu alırdım muhtelemen tavsiye için onu tavsiye ederim
elifgulen emiras59 çok da gerekli bir şey değil bence ama alınsa iyi olur o kadar pahalı almana da gerek yok daha ucuzlarını mutlaka bulursun biraz da bakın
emiras59 elifgulen baktım da şu an bulamadım hatta bu doodo mudur nedir 500-600 millet kafayı yemiş ya
Ozlem23 emiras59 olursa ses çıkaran birşey alırsınız bence şimdiden o kadar para vermeye gerek yok onlara