1_minik Erturk sokak kısıtlaması saatleri dışında sadece otobüs kullanarak gelecekse izne gerek yok diye biliyorum…özetle otobüsle gelecek ve kısıtlama olmayan saatlerde gelecek…emin değilim ama ben böyle biliyorum..
ilkbebekannesi Erturk Eğer 65 yaş üzeriyse evet ama onun haricinde izin almasına gerek yok.Yasak kendi araçlarıyla seyahat edeceklere geldi o da sokağa çıkma saatlerine denk gelirse izin alınması gerekiyor sadece.
Suheyla06 Erturk belge alması gerekiyor valilikten ama şöyle bir şeyde var bazı firmaların her saatte otobüs bileti yok yasak saatlerine göre ayarlıyorlar
0zge_gunayx 1_minik bende şey diye duydum yaaa otobüslerde seyahat yasaklanmış diye izinsiz yasak saatleri dışında ama emin değilim yanlış bilgi olabilir
Taze_gebe Erturk sokağa çıkma yasağı olmayan saatlerde izinsiz gelebilir toplu ulaşımla yani özel araçla izne tabi ancak 65yaş ve üzeri ise her halukarda izin alması gerekli ☺️
Taze_gebe Erturk yasağa yakalanacak bu durumda belge alması gerekiyor çünkü otobüs illaki kontrol noktasına takılacaktır
mercimeginanne Erturk dün kardeşim geldi otobüsle pazar öğlede gidicek hiçbir belge istemediler. Otobüs uçak ve tren serbest
svserzrm Erturk benim ailem şuan yolda geliyor yasak olmasına rağmen izin gerekmiyor otobüsle seyahat mümkün
Elcnbykckr Erturk yasak saatleri dışında gelebilir belgeye yerel yok 2gün önce yolculuk yaptım belge istemedi kimse