Penny08 Benimde reglime son 3 gün kaldı sabırsızlanıyorum test için umarım hepimiz için hayırlısı olur 😍
Aslinur DuruSU_68 cok normal benim adetim 15 nisanda bitti 19 nisanda ovülasyon testi ile takip etmeye başladim 22 nisan 23 nisan tumurtlama gördüm bugün çatlama oldu inş sağlıklı bir hamilelik haberi alip kucağımıza almak nasip olur
Aslinur DuruSU_68 bende pazar günü çatlama oldu çatlamadan sonra test kullanmayı biraktim kasık batmalarim ve bel agrım var regly dönemime 12 gün kaldi muhtemelen dayanabilirsem 12 gün snra gebelik testi yapıcam her ihtimale karşi 2 erken gebelik testi ve 6 normal gebelik testim var 🤣 çok sabirsizim 1 kimyasal gebelik 1. Kürtaj dan sonra insan hem korkuyor hemde istiyor açilçasi nasip kısmet bakalım
Penny08 Bebek9898 olmadım kuzum bugün adet günüm ama test yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı büyük ihtimalle😞
SimgeAydn Benim de son adet tarihim 4 Nisan. 14 Nisan yumurtlama tarihim üzerinden 14 gün geçti erken gebelik testi yaptım fakat tek çizgi çıktı 😔 adetime 2 gün var adet belirtileri var hafif kasık ve bel ağrısı. Pozitif çıkma ihtimali var mıdır acaba ??
Bebek9898 Penny08 adet olmadın ama dimi ? Kimisi adetten bi kac gğn sonra kan testte öğreniyo Adet olmadıysan hala umut vardır😍❤️
Penny08 Bebek9898 olmadım hala aslında göğüs hassasiyeti dışımda herhangi bir belirtimde yok elimde test vardı dayanamadım sabah ama tabi negatifi görünce hayal kırıklığına uğradım umarım dediğin gibidir uzun zaman geçerse kan testine giderim bende 😢
Bebek9898 Penny08 üzülmee Bak bende göğüs hassasiyetide yok sadece adet ağrısı Önceki hamileliğimde göğüslerime dokunamazdım Umutla bekliyorum haber senden❤️❤️😍😍
1mucize_bekleyis Bebek9898 postu acan kisi ile alakali olmiyabilir ama bir soru soracaktim size Allah c.c. kucaginiza almayida nasip eylesin insaAllah Sanirm gebesiniz ve gogus hassasiyetiniz yok peki gebe olmadiginiz zamanlarda adet vakitlerinizde olurmuydu
Penny08 Bebek9898 inşallah bizde birgün buraya güzel haberlerle geliriz umarım birlikte güzel haberler alırız ❤️
Bebek9898 1mucize_bekleyis malesef hamile değilim bebeğimi 3 ay önce kaybettim Hamilelikten önce göğüs ağrım olurdu Ama göğüs ağrım olmadığıda oluyodu…Şuan hamile değilim adet günüm geliyor ama göğüslerde tık yok Kürtajdan sonra hormonlar altüst oldu göğüs ağrılarım kayboldu..
1mucize_bekleyis Bebek9898 oylemi kusura bakmayin Ben soyleyis tarzinizdan gebe oldugunuzu zannettim Insallah kaybettiginizfen daha hayirlisina kavusursunuz 🤲
Bebek9898 Penny08 ayın 6 sında oldum 6sını bekliyorum ama kürtaj oldugum icin erkende olur gecte olur Senin? 💚💚