eslemeslem seyram son 70 ve ben hala hiç bişey alamadım kafa karışıklığım çok fazla olduğu için ne alsam ne almasam bilemiyorum galiba ikizler burcu olduğum için çok kararsızlık yaşıyorum 😂
seyram eslemeslem bende ikizler burcuyum. 😪 Kararsızlık bizim adımız gibi artık. Valla bende sadece bir anne yanı yatağı birkaç zıbın alt birde ayakkabısı var. Evimizi taşıyınca beşiğimiz falan gelecek önümüzdeki ay inşallah alışveriş yapıcaz bakalım 😁
lily-11 eslemeslem ben de ikizler burcuyum bi başlayın gerisi geliyor🙈 bir de tecrübeli arkadaşlarıma sorup alıyorum bazen ablam ne derse onu alıyorum iki çocuk büyüttü🤩 çok düşürseniz alamıyorsunuz. Bir de bakım ürünleri küçük aldım mesela beğenirsem büyük boy alırım dedim(:)
seyram MerveKaya38 yaa rabbim sağlıklıca kucağına versin canım geçecek inşallah bugünler de kucağımıza alınca unutucaz inşallah 🙏
idiloska seyram kıyafetler hazır sayılır ama yatak, dolap, alt açma ünitesi, banyo eşyaları filan daha almadık, taşınma ihtimalimiz de var bir yandan bakalım nolucak. 32-33 gibi kıyafetleri yıkarız, 35-36 gibi de yatak, dolap, araba diğer eksikleri alırım.
Nanelisekerr 34 gün ama hiç heyecan yok. Sanki hiç doğmayacakta hep karnımda kalacakmıs gibi hissediyorum 😂😂😂
seyram idiloska hadi bakalım inşallah. Bende hiç hazırlık yapmadım henüz benimde eksiklerim çok. Siz yine iyi hazırlık yapmışsınız maşallah. 😁🌼
eslemeslem seyram o zaman Allah bize kolaylık versin 😂 benim bebeğimin de ikizler olma ihtimali var bakalım ne olacak 😂
Edagamzeyurtsever Son 57❤️ Çok duygusalım en çokta o içimdeki kelebek gibi pıtırtılarını özlicem 🥲 sağ salim doğsunlar inşallah💃🏻
seyram Edagamzeyurtsever kelebek mii? Valla ona aslan desek mi acaba artık çünkü heryerime kafa göz dalan bir canavar var gibi 😁😂 ama gerçekten hamile olmadığım halime bende bir süre alışamam sanırım çok zor olur alışmam🤗
seyram enisenalbant ayyy inşallah yaa valla sabırsızlıkla bekliyorum artık her gece 12 yi geçer geçmez gelip bakıyorum geri sayıma 🙊
seyram eslemeslem yaaa Aminn valla kararsızlık kötü birşey tek hızlı kararı eşimle evlenmek için verdim hayatımda galiba 😂 haziranın sonunda yada tammuzun başında benim doğumum olacak inşallah acaba hangi bu olur ki bunu jiç düşünmemiştim 🤔