_molly Merhaba sevgılı gebeleer gununuz ne durumda bende temızlık bır yanımda kahve bır yanımda ev ıslerı 18 haftaya gıdıyoruz karın buyukluklerı ne durumdaa🤰❤️
Cevirmenannee _molly 38 haftalığız kahvaltımızı yaptık keyif çayımızı içtik birazdan temizliğe başlıcaz 🙈🥰
Suheyla06 _molly evi havalandırıyorum makinada çamaşırım yıkanıyor kısmetse oluru izleyip çekirdek çitliyorum 😂😂
[silindi] Ay kucuk kizim var 3 yasinda o yuzden mi dikkat cektik bilmiyorum dun markette ilk kez biri karnima dik dik bakti😅 dedm tamam artik anlasiliyor 19+0 😊
Denizcyc 22 haftalığım çok az çıktı karnım. Hatta kontrole gidince doktorum sen benim hastama benzemiyorsun diye takılıyor😊 Ama bebeğimin maşallahı var. Belki dar giyinsem çok az belli olur ama bebek olduğu anlaşılmaz bile
Ozlemozlem1 Denizcyc benim de aynen öyle 1 aydır kontrole gidemedim içim içimi yiyor karnım neden bu kadar küçük diye. Sevindim sizi okuyunca
Denizcyc Ozlemozlem1 Hiç endişelenmeyin ben geçen detaylıya gittim her şey yolunda hatta biraz tombiş bile😊 Ayakları da büyükmüş 😂