Sevda1906 Eşimle bi anda tartıştık elindeki telefonu karnımın sol tarafına attı öyle bir sert attiki nefessiz kaldım resmen karnıma değmedi sol yanıma değdi bebeğim iyi midir ne olur yardım edin aglamaktan harap oldum hareket ediyor ama korkuyorum 😪😪😪
HicranKzn Sevda1906 iyidir inşallah nasıl eş nasıl yapıyorlar böyle düşünmeden aklım almıyor yahu😣 hareketlerini takip et.
Mus-sak Sevda1906 Geçmiş Olsun Canım ,, Öfkede Akıl Yok Maalesef 😫 Bebek Hareket Ediyorsa Korkacak Bişey Yoktur Diye Düşünüyorum ,, Güvende Rabbim Onu Korur İnşallah ..
ilkgebelik Sevda1906 başta Rabbim eşinizi hayırla islah etsin ve hareket ediyorsa iyidir inşallah sonuçta amniyo sıvısı dışardan gelebilecek yüksek darbelere karşı Bile koruyucu çok şükür
Eliffff Sevda1906 canım git bi doktora ya.artık büyümüş bebek baya biyerine gelmiş olabilir.kasıklarımda ağrıyo diyosun
Zehragul Allahim yarabbim ya hemen acile git baksinlar aklin rahatlar en azından yoksa gece kendini yersin bi sey oldu mu diye
Sevda1906 Öldüm suan aglamaktan nasıl Böylee bir hata yapar anlamadım kasıklarımda agrı var sadece 😥😥😥korkuyorum yemin ederim onunla acile gitmek dahi istemiyorum birde kızım var 1 yasında 😪😪😪
NaimeYilmaz Sevda1906 İnanmıorm ya hadi anlık sınır dıcem bılerek olmamıstır falan dıcemde normalde de yapılcak ıs deglken karnında gunahsız varken nasıl yapabılıyorlar böle Allah korkusu kalmamıs ınsanlarda .. Haftan ileri bebegın yeri az erken haftalarda olsan rahat ol derdm ama bı gıtmekte fayda var ıhmal etmeyn esınızde az vıcdan azabı ceker ıns 😠
NurayUzunAkduman Sevda1906 34 haftalıksa git canım çünkü amniyo sıvısı azalmaya başladığından dolayı sıkıntı olabilşr. Eğer 30 kadar olsaydı yine bir nebze iyiydi aklında kalmasın
Tuba704 Sevda1906 öncelikle suyu onu korumuştur darbelere karşı merak etme ama ağlamayı bırak elinde olmasa da stres bebeği daha fena etkiler kaskatı kesilir çoçuk biraz karnını okşa ılık süt iç gevşemeye çalış lütfen kendini kontrol altına al yapılanı konuşmaya bile değmez ama sen sağlam durmalısın tekmeleri varsa problem yoktur rahat ol çok içinde kalırsa sabah aile hekimine git kalp sesini dinletirler 😉
Frida Eşinizin kafasını duvara sürtmek suretiyle kendisini duvardan duvara çarpın lütfen başka türlü insanlıktan anlamayacaklar çünkü. Nasıl yapabilir böyle bir şeyi kim sanıyor kendini?
Sevda1906 NaimeYilmaz canm ben hayatta ondan böyle bişi beklemiyordum ama yapıyormuş kimse demesin benmki yapmaz erkek milleti kendini ne sanıyorsa 😭😭😭
NaimeYilmaz Sevda1906 farkındayım sureklı olan bısy olsa bu kadar endıselı olmazdınız.. Hepımız ınsanız hepımız hata yapabılırız ınsallah pısman olmustur töbesini eder helallıgını alır senden üzülüp bebeğini strese sokma ltfn kucukte cocugun varmıs uzulmesı gereken o .
Sevda1906 NaimeYilmaz inş cnm çok sağol evet çok şaşkınım zaten 🙏🏻🙏🏻 Allah razı olsun inş bebeğim iyidir