YelizYildirim Kan testi yaptırdım 1 saat önce. Henüz çıkmadı bekliyorum. 🥺 Biraz korkuyorum umarım pozitif çıkar 🌸
greybrde YelizYildirim bende kan vermiş sonucu bekleyemeyip idrar testi yapmıştım kandan önce öğrenmiştim 🥰
YelizYildirim sehrengiz_8 hayır yapmadım. 1 hafta önce yine kan verdim negatif çıktı. Adete 5 gün kala yapmıştım. Bugün adetim 2 gün geçti. Tekrar kan verdim bekliyorum 🤷🏼♀️
SumeyyeBaltaci YelizYildirim benimde adetim 3 gün geçti dün ve bugün test yaptım ama negatif maalesef normalde asla gecikmem olmazdı bu ay neden böyle oldu anlamadım
Suheyla06 YelizYildirim bazen hemen düşmüyor ben beta takibi için hep hastaneye gidip takip etmiştim ☺️
Yagmur8001 YelizYildirim çıkmadıysa bile 2de büyük ihtimalle çıkar hayırlısı olsun hakkinızda güzel haberler alırsın inşallah 🤍🤍🤍
YelizYildirim CansuDRY bir de beni düşünün. Geçen hafta verdiğim test çıkıyo en son sistemde o da 0.12 sürekli acaba şimdi verdiğim mi diye kalbim yerinden çıkıyo
YelizYildirim greybrde ayy çok güzel 😄 bende sabredemediğim için adetime 5 gün kala hemen kan testine koştum. Ama malesef negatif geldi.