Hamileanne0 Sureyyakaraca arabayla gittiğiniz için yazılmıştır yürüme mesafesine yazilmiyor e devletten bakabilirsiniz
Cigdemmom Sureyyakaraca ay çok kötü bir durum herkes akın akın dışarda bu olucak şey mi ya hep ya hiç yazsınlar ozaman cezayı yazık günah birde market diye belirtmişsiniz ayrıca 5 e kadar market bakkal izini var
Sureyyakaraca Cigdemmom Araçla gittiğimiz içinmiş bilseydim onca yokuşu o poşetlerle çıkardım tüh. Yasak koyuluyo ama saçma yasaklar
Susam1 Sureyyakaraca normalde ekmek almaya tek gidiyoruz ya siz iki kişi çıkmışsınız bence ondandır.. Haberlerde adamlar maile çıkıyor nereye gidiyorsunuz dediklerinde markete gidiyoruz cevabını aldıkları için bence artık yemiyor polislerde canım ne yapsınlar bitmiyor ve bitmedikçe biz böyle çok evlere tıkılırız.. Ve e devlete düşer şahşi borçlar
-34 Bsmlh merhaba bende randevu aldım yarın için medicana SMS attılar randevu bilgisini eşimle gideceğim bunu mu göstermem gerekiyor siz belgeyi nerden aldınız acaba
Bsmlh -34 evet onu göstermeniz yeterlı ama eşinizin ismi yazılımı ben özel muayenehane hemşire hanım vatsaptan attı eşimşnde adı yazılıydı
Askiletotomsu Sureyyakaraca ay hele İzmir bu konuda çok esnek Benim komşu ya dışarda ya arkadaşları onda . Birileri ssurekli sokakta . Nasıl ceza denk geldi yaa . Hatta şuan teyzem ve gelini bı okulda 23 Nisan eğlencesinde 😠😡🤬 Herkesin sorduğu soruyu soracağım ARABA ile mi gidiyordunuz
Sureyyakaraca Askiletotomsu Malesef arabayla gidiyorduk, yokuştan onca poşeti nasıl çıkcaktık bilemiyorum, buda devletin kuralı
Mom040 Geçen pazar sırf bu yüzden yürüye yürüye 3 market gezdim, sebze bulabilmek için. Baktım herkes arabayla, arabayla çıkmadığıma pişman olmuştum. Valla o zaman demiştim şunlara ceza yazsalar diye.
Susamtanem2 Sureyyakaraca Bizde İzmirdeyiz siz neresindesiniz bı de araba ile mi gidiyrodunuz valla benim çevremde o kadar çok insan varki komşu günleri yapan hele harmandalı tarafı hepsi sokakta anlamıyorum
Susamtanem2 Sureyyakaraca Araçla çıkmak yasak madem mesafe yakın ve hamilesiniz sanırım keşke yürüyerek gitseydiniz
Sureyyakaraca Susamtanem2 Mesafe yakın ama full yokuş yani normal şartlarda bile yürüyerek gittimmi hafta içi mutlaka taksi bekler öyle çıkardım
EceEgemen Sureyyakaraca cezayı araçla olduğunuz için yemişsiniz yapabileceğiniz hiç birşey yok. Yürüme mesafesindeki marketler serbest sadece
Sureyyakaraca [silindi] Yalan söylicek kadar aciz değiliz malesef ama bu zamanda öyle olan yaranıyo. Etraf insan dolu biz ihtiyacımızı karşılayamıcaz.
Sureyyakaraca alazzeyneperva Canım 23 nisan kutlayana bulaşmıyo ama eşiyle markete gidene bulaşıyor o yüzden ceza yedik
cemreninannesi67 Sureyyakaraca aslında ne kadar saçma ya ben hamileyim tek markete gidemiyorum eşim gitse alınıcakları doğru düzgün alamıyor hafta içi market saatlerinide erkene çektiler böyle saçmalık olamaz aylık alışveriş sonuçta bizimde market yürüyerek gidebiliriz ama taşıyamayacağımız için arabayla gidiyorum mecbur bugün hava güzeldi diye bütün millet sokaktaydı gurup halinde oturmuşlar sohbet muhabbet gırla mahallede ekip arabaları gezip onlarada ceza yazmaları gerekiyor o zaman çok sinirlendim bu duruma cidden
Sureyyakaraca gizemozdemir1990 Keşke gezerken yazsalardıda doğru olsaydı. Neyse hanım efendi kalp kırmaya gerek yok
gizemozdemir1990 Sureyyakaraca anladim hanimefendi ama sorun su ki polis kimin gezip kimin gezmedigini anlayamaz bakarak. Kural ne? Yurume mesafesindeki markete tek kisi gidilebilir. Siz uymamissiniz buna neyi savunuyorsunuz hala?
Sureyyakaraca alazzeyneperva düşünsene aracın var yükün ağır ve yürüyerek gidiyorsun ne kadar mantıklı, işte bunlarda türkiye kuralı