Suheyla06 Minikincim benim istatistiklerime göre 2020nin sonu 2021in ilk 2 ayı kız hahahss çevremde kim hamileyse hepsinin kızı oluyor 😂
Minikincim TheBaby Evet bende kararsiz kaldım kuzenimin kızı oldu şimdi herkes erkek yazınca şaşırdım
Minikincim AnneBebek0 bademsekeri42 Leyla99 yesilkahve thepurple Papatya-34 Doğumlar yakın mi yoksa yeni mi
beysenyil Çevremde benimle aynı sürede hamilelik yaşayan 7 arkadaşız ve sadece 1 tanesi kız 😁 diğerleri erkek, bence erkek yılı 💙
beysenyil Minikincim ikisi doğum yaptı1 hafta arayla geçen ay. birisinin 6 Mayıs’ta sezeryan günü var sonra sıra temmuzda bana geliyor.diğer üçü de sırasıyla ağustosa kadar sıralılar
Minikincim beysenyil Benim doğum aralığa geliyor Allah izin verirse oğlum var merak ediyorum kız mi olacak erkek mi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum bu arada sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🙂
beysenyil Minikincim amiin inşallah, Allah bu yolda kimseyi yarı da bırakmasın 🤲🏻😘 ne kadar oldunuz siz 🐣
a_burcu_bur Suheyla06 kız kardeşimin 2020 temmuz sonu kızı oldu 😊 şu an 9 aylık BurcuLice ben Şubat’ta hamile kaldım, bakalım ne olacak 🤷🏻♀️😊
HilalYlmz Minikincim kesinlikle erkek 😂 kızım olacak diyenlere bi mutlu oluyorum bi seviniyorum sorma her yer pipili bu sene 😂😂😂😂