Mervekklkdmn 38+5 haftalık oldu geceden beri aşırı derecede baskı yapıyor yürüyemiyorum böyle olup doğumu başlayan oldu mu
BurcuLice Mervekklkdmn kanala inmiş o zaman bıcırık gelir elvet yakında sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹☺️ Darısı bize olsun
denizkizim Mervekklkdmn 34. haftadan beri çekiyorum o ağrıyı. doktor pozisyon almış o yüzden baskı yapıyor yapacak bi şey yok dedi. şu an 36. haftadayım
Selinnn123 Mervekklkdmn evet bende hissediyorum doğumun gelmiş canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙂
Mervekklkdmn BurcuLice hadi inşallah ya dört gözle bekliyoruz rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
Mervekklkdmn denizkizim kaç haftadır bacağımin arasına vuruyordu ağrı bugün direk vajinada kanala girdi sanırım hayirlisi🤲
Aslankuran Ben 30 a yeni girdim 1 aydir ayni agri var pozisyon almis erken dogum riskim var kanala girince yapiyormus o agriyi adim attirmiyor agri 😒
Mervekklkdmn Aslankuran evet hiç yürüyemiyorum ben de rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah