Nurcanakkaya Kızlar burada doğum yapanlarınız varmı nasıl ilgilendiler doğumda veya sonrasında ben özelde doğum yapıcaktım ama 34. Haftada gerildik gözüktü buraya sevk ettiler şuan kontroller iyi gidiyor ilgililer doğum ve sonrasını merak ediyorum
Bilge44 Nurcanakkaya Çok geçmiş olsun. Üstte kalsın diye yazıyorum 🤷🏻♀️Ege üniversitesi olsa fikrim olurdu ben ordaki iki hoca ile çalıştım ama 9 Eylülü bilmiyorum maalsef 🤷🏻♀️
Nurcanakkaya Nurcanakkaya kızlar hiç doğum yapan yokmu yoksa endişelendiriyorsunuz beni burada olup doğum yapan yok galiba
Susamtanem2 Nurcanakkaya ben yapmadım ama kuzenimin eşi orada yapmıştı erkek bı Dr aanidim ama 2 yıl oldu adıni bilmiyorum hastane ve Dr lardan memnun kalmışlardı sadece hatırladığım kadar sancida sanırım yanına kimseyi almamislardi İnanın doğum biraz şans işi bol bol dua edin iyi Dr a ebeye denk gelin benim kızımın doğumu çiğli de oldu omuzu kırılmıştı 😔 ama Dr dan herkes çok memnun hatta şuan özele geçmiş sadece doğum 8500 isteniyor ama şans işte bizimkinde sorun çıktı