Engzlevlt İki gün önce aşıyı oldum ilk dozunu ilk iki gün kolum ağrıma da ama şuan oynatamıyorum bile o derece kötü ağrıyor acaba normal mi
Senayyalcin Engzlevlt Biraz hareket ettirmeye çalışın sabit durmasın çok bir de ikinci gün duşa girilebiliyor deneyin isterseniz
Kelebeeek Engzlevlt ayy ben yeni atlattım o agrıyı benimde çok kötü oldu sol tarafım komple agrıdı benim bu bide ilk dozu ikinciyi düşünüyorum kara kara 🤦🏻♀️
Gulten_1996 Valla lise 1 de istemişlerdi yaptırdım bi daha da yaptırmadım yaptırmicam. Aşı fobisi olan biri olarak hele ki tetanoz. Yaptırmayı da düşünmüyorum. 2 ay kolumu kullanamamıştım 😁
Tugcekkkkk Engzlevlt ilk gebelikte benim de kolum çok ağrımıştı hiç kaldıramamıştım günlerce. Şu an ikinci gebelikte yine vurundum hiç hissetmedim bile. Ağrıması normal yani.. Hemşire vururken birkaç gün ağrı sızı yapar demişti
Senayyalcin cnskmc Bir sorun olacağını sanmam sadece öyle önermişti doktor ama aynı gün girenler de var ☺️
Sahinnadire Ben ilk hamileligimde yaptırmıştım 2 buçuk sene önce şimdi yine hamileyim tekrar yaptırmam gerekiyor mu