Ecemm92 Merhaba, doktorum decavit in yanında re genesis diye vitamin hapı da vermisti. Siz neler kullanıyorsunuz? Regenesis kullanan var mı? ayrıca omega da alıyor musunuz
Hamileadayibiranne Ecemm92 regenesis max ilk üç ayımda kullanmıştım mide bulantısı sorunum vardı buda bana bulantı yaptı ama içinde balık yağı var diye kullanmaya devam ettim 4. Ayda elenatal kullanmaya başladım
hilal8689 Ecemm92 ilk üç ay folik asit ve d vitamini kullandım. 2. Trimesterda folik asiti bırakıp regenesis verdi. Regenesis benim ağzımda kötü tat yapıyor diye gece yatarken yutuyorum.
Senaz_1 Ecemm92 regenesis kullanıyorum canım ayrıca 2 günde 1 de omega 3 alıyorum ayriyetten çünkü hiç balık tüketemiyorum geceleri magnezyum içiyorum birde Demir hapım var d vitamini kullanıyorum ayriyetten
AnneKuzusu26 Ecemm92 ilk aylar folik asit kullandım sonra decavit ve gyno ferro sanol verdi doktorum 38. Haftamdayım doğurana kadar kullan dedi hala kullanıyorum 😂
Aysnr1230 27 haftalık hamileyim Ferrum kullanıyorum 24 haftadan sonra omega3 Oncean mummy kullanmaya başladım
kubrakokcan Ecemm92 ilk kullandığım zamanlar yapıyordu. Diğer ilaçla beraber içinde iğrenç bir balık tadı da geliyordu. Artık gece yatmadan önce içiyorum , daha iyi oluyor ☺️
Htchobii Kan değerlerimde çok şükür bir sıkıntı olmadığı için extra vitamine ihtiyaç duymuyorum. Doktorum da bana bıraktı. Kan ilacı yerine her gün bir avuç çekirdekli kara kuru üzüm, magnezyum ve omega 3 yerine çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum.
beybikos Ecemm92 d vitamini desiverol demir vitamini ferranol mom OMEGA. 20.haftafa kalsiyum magnezyum yeni başladık
Kimkibu Ecemm92 11. Haftadan beri regenesis max a devam 31+5 olduk😊 ayrıyeten omega vermedi içinde var zaten dedi doktorum😊 ekstra birde devit3 kullanıyorum vitamin olarak
anne11 Ecemm92 birgün regenesis birgün decavit içiyorum bende hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora