Heyecanlianneee Kızlar son 59 günüm kaldı 💙 sizlerin şafak kaç ? birde sezaryan olursam 38 haftada mı alıyolar ? Tişikkirlir 💙🙏
depsizoo Heyecanlianneee 112 kaldı bizim daha şafağa çoooook var 😁 ikili rakamlara bile düşemedik daha
Sermec27 Heyecanlianneee son adet tarihine göre 69 ama sezeryan olacagı için 55 gün kaldı beni 38 de alacak doktorum 🥰
Heyecanlianneee depsizoo çok çabuk geçiyo merak etme bi ara çok sıkıldım bende ama şimdi dopurmasam diyorum 😂
Heyecanlianneee Sermec27 onu merak ediyodum neye gçre 38 de alıyolar acaba bende sezaryan olucam sanırım ama daha bana bişey demedi
Sermec27 Heyecanlianneee canım ben riskli gebeyim kayıplarım var gebelik sekerim de cıktı üstüne normalde 39 da alınıyor belki ama beni 38 de alacak doktorum
Heyecanlianneee 123r456 herşeyiniz hazırdır dimi benim çok bişeyim hazır değil ya sezaryan olursam da daha erken gelcek popomu kaldıramıyorum ki yapiyim 😀
123r456 Heyecanlianneee 😂😂😂aynı bende öyleyim hiç kalkasim yok çamışır makinesini iki haftadan haftaya çalıştırıyorum eşim bu durumdan çok şikayetçi yapacak birşey yok 🤭🤭🤭 Evet canım en azından çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye🙏
Heyecanlianneee Sedaa54 bence tadını çıkartmaya bak en keyifli günler bunlar bence ben çok tadına varamadım şimdi başladım tadını çıkartmaya pişmanım çok stres yaptım kendime yazık ettim