Byzayk0 Kızlarr sağ tarafım resmen iptal oldu dün geceden beri ayağımın üstüne basamıyorum kalçadan dolayı acıyor topallamaya başladım 😫
bambam_betty Byzayk0 neredeyse 3 aydır böyleyim. Gün geçtikçe de arttı ağrı sızı. Magnezyumu 2ye çıkardım. Her gün yeni bir problemle uyanıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Byzayk0 bambam_betty amin canım magnezyum suda eritmeli benimki o yüzden günde 2 tane içemiyorum doktorla konuşucam devam ederse 😔
Byzayk0 Zehraaa98 bende aynı yamuk yürüyorum yaa 😂 bende 32+4 haftalığım yarın da hazırlıklara başlıycaktım güya yıkama ütüleme dolap düzenleme keşke erken yapsaydım
Byzayk0 Senayyalcin Allah yardımcımız olsun valla bu yamuk yürümeyle eksikleri tamamlıcam artık 🤦🏻♀️😂
melikeyldrm_54 Byzayk0 benimde sol tarafım canım. 37 haftalığım şuan çok zorlanıyorum 2 haftadır topallıyorum belim çok fena ağrıyo Doktorum ağırlıktan dedi beline sıcak havlu koyabilirsin fazla ayakta kalma dedi
Sibelbekler Byzayk0 24 haftalığım günde 2 magnezyum hapı içiyorum ama fayda yok benimde sağ bacağım o şekilde 🙄