Canbayseyda Kızlar oğluşum oluyor ama isim konusunda çok kararsızım fikirlerinizi benimle paylaşırmışsınız
depsizoo Canbayseyda nasıl bi isim arıyosunki yani kısamı uzunmu Kur’an da mı geçmesi şartmı yoksa değilmi
ecembugra53 Canbayseyda benim oğlum ismi Buğra 😊😍 teyzesi erkek isimleri tugra tugrul Hakan Kağan talha rahat duha Ömer Kayra asaf gökmen Berk yiğit mert yağız Burak bulut Hamza
Nergis0 Canbayseyda Hakan, kaan, Kaya, tunç, Yalçın gibi güçlü isimleri seviyorum Levent ismi de havalı geliyor. Oğlumun ismi aras, ikinci de erkek olursa atlas koymayı düşünüyoruz bu arada.
Canbayseyda depsizoo 2 isimli olsun istiyoruz ilk ismi deniz kuranda geçmiyor yanına da kuranda geçen bi isim yakıştıramadık Deniz asaf olsun dedik ama Deniz isimi mekru falan diyorlar o yüzden çok kararsızım
depsizoo Canbayseyda ne alaka mekru falan bolluk demek deniz ismi kayra koyabilirsin yanına ada koyabilirsin ömer deniz koyabilirsin
Hivren Canbayseyda ben Ali Yekta düşünüyorum 💙 modern ve klasik bir arada. Güncelliğini her zaman korur. Her ortamda geçerliliği var. İleride mesleği ne olursa olsun kulak tırmalamaz.İslami bir yönü de var. Senin içinde Deniz Ali önerebilirim 🙏🏽🤍
Canbayseyda Nergis0 ben deniz Aras istiyordum beni çok soğuttular Deniz için mekru dediler Aras da o ne öyle kargo gibi dediler sinir oldum soğudum sonra
Hiraa Canbayseyda canım bende cook kararsızdım cok degıstırdım ama en son uzun araştırmalarım sonucu Yağız koymaya karar verdim anlamıda cok guzel 🥰
Canbayseyda Hiraa valla bende öyle çok kararsızım daha kaç kere değişir belli değil Deniz arastı denize mekru dediler arasa da o ne öyle kargo ismi dalga geçerler diye kıyma dediler soğudum şimdi çocuk isimsiz kaldı
Nergis0 Canbayseyda her isimden bir marka var valla hiç takmadim aras ismini çok seviyorum☺️ kargo esprileri ilk 6 aydan sonra eskidi bizde 😂😂
Hiraa Canbayseyda canım bende Aras koyacaktım cevreme bakmadım aslında onlarda oyle dedı ama at kılı anlamı vaemıs yanı nasıl desem ınsan iaminin özelliklerini taşır ben buna cok inanıyorum o yuzden yagız delikanlı cesur cabbar demek adıyla yaşasın dedım ona karar verdım bide modası gecmeyen bi isim 🥰