Papatyadelisi Merhabalar doğum iznine çıkana kadar ki olan sürede çalıştıgımız ayların primleri ve maaşı doğum izninde yatırılınca sorun teşkil eder mi doğum parasına sonucta primler ve maaşlar 1 ay geriden yatırılıyor 🙄
Papatyadelisi Bursa1616 birde dogum izni raporu 2 rapordan olusuyormus muhasebecım 2 raporuda hem dogum öncesi hem dogum sonrası raporunu dogum gerceklestıkten sonra mı onaylıcak ikisini?
Bursa1616 Papatyadelisi iki raporda bitiş tarihlerinde onaylanıyor yani tapor bitmeden onay verilmiyor
momtobe8 Papatyadelisi Hayır biri doğumdan önce aldığınız rapor. 32-37. Hafta arasında ne zaman ayrılırsanız önce onu vermeniz gerekiyor. Doğumdan sonra da bebek doğduğuna dair. sanırım siz götürüyorsunuz ya da hastane giriş yapıyor ve sistemden görüyor olabilirler. Sonraki süreçten çok emin değilim. Ama ayrı ayrı zamanlarda raporlar veriliyor.
Papatyadelisi momtobe8 onu biliyorum zaten demek istediğim verilen 2 rapor var dogum öncesi ve dogum sonrası olmak üzere .doğum parasını alabilmek için 2 raporda dogum sonrası mı işveren tarafından onaylanması lazım bunu demek istemiştim
momtobe8 Papatyadelisi bende onu dedim zaten. Birini önce veriyorsunuz diğerini doğumdan sonra. Paranın bir kısmı da doğumdan önce yatıyor bir kısmıda doğumdan snra.
Papatyadelisi momtobe8 yani 32.haftada alınan dogum öncesi raporu işveren onaylıcak o zaman ,tesekkulrlee😇