Kızlar gümüş göğüs ucu kapağı alan yada kullanan var mı, faydası oluyor mu acaba?🤔
Gümüş göğüs ucu kapakları
NazKaya06 bende şurda duruyum çok merak ediyorum almayı düşünüyorum yorumlara göre kesin karar veririm 🤗
Aslında gümüş kapak bende aldım. Ama hastanedeki hemşire kafamı karıştırdı. Gümüş kapak kullanmanı tavsiye etmiyoruz, göğüs ucunu nemli tutuyor ve buda bakteri oluşumuna sebep oluyor dedi. Bakterilerde bebeğe geçer dedi. Göğüs ucu nemli durmamalı kurumalı, kuru olmalı dedi. 😒
İşin tuhafı arkadaşım doğum yaptı, gümüş göğüs ucu kapağı kullanıyordu, bebeği amipli dizanteri oldu. 😐 daha 3 aylıkken antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Acaba diyorum bebek bu kapaklardan mı mikrop kaptı ki 🤔 yani benim hemşire doğru söylüyor olabilir mi ki. Açıkcası kullanmaya korkuyorum. Bebek doğacak 9 gün sonra kullanmasam mı acaba diyorum. Aklımda deli sorular… 🤦♀️
NazKaya06 bir arkadaşım dogumdan sonra kullanmaya başladı resmen yariklari vardı hepsi iyileşti, bir arkadaşım da dogumdan önce kullanmaya başladı hala kullaniyor hic yarası olmadı. Dogumdan once gunde 1 2 saat, gogsunuzu yıkayıp temiz havluyla kurulayarak takıyorsunuz, emzirirken de yine yıkayıp kurutup emzirme harici surekli takıyorsunuz. Ter ya da nem yaptığını kimseden duymadım açıkçası.
NazKaya06 illa gümüş olmasına gerek varmı diğer koruyucularda aynı görevi görmüyor mu
NazKaya06 bende nem yaptı ve işe yaramadı açıkçası avent kalkanıda nem yaptı ama kuru bırakınca gerçekten yaralar daha çabuk iyileşiyor