0zge_gunayx Kızlar vajinal akıntım baya baya fazlalaştı akıntım yüzünden özel bölgemde yaralar oluşuyor sizdede oluyor mu ne yapabiliriz bu konuda 🤔🤔
Savciergoc 0zge_gunayx benim akıntım hamileliğimin başından beri var hiç geçmedi ve ben kaç paket günlük ped bitirdim sayısını bilmiyorum sürekli ped koyuyorum , son haftalar da arttığı iÇin fitil verdi doktorum o fitil azaltmıştı biraz
Busra3509 0zge_gunayx bende yesil de gelyo İnan ki bıktım kilot değişmeden. Artk yanma olyo özel bölgemde dokunamıyorum bile 😪
0zge_gunayx Busra3509 yok benimki sarı sümükümsü tarzda oluyor Ayben yaaa günde 3 defa değiştiriyorum hamilelikten dolayı midemde kaldırmıyor
3prensesannesiii 0zge_gunayx sirkeli suyla yıka canım özel bölgeni her lavobaya girdiğinde yıka mikropu kırılsın doktorum söylemişti bana gerçekten iyi geliyor
0zge_gunayx Mineyld07 yaa aslında ilk randevumda 6 veya 8. Haftada böyle şeylerin baslaicagini söylemişti vajinal duvarın genişleyecegini buda akıntı yapacağını söyledi ama tek sorun yara , kaşıntı ve yanma olması en azından bunu için de konuşmam lazım
Mineyld07 0zge_gunayx geçmiş olsun 🙏🏻 Ben aslında kaşıntı yaşamadım enfeksiyonumda mantar olarak biliyorum kaşıntıyı inşallah öyle bir şey değildir en yakın zamanda bir hastanenin laboratuvarın da bence idrar testi yaptırın
Esranur78 Benimde vardı hamile olmadan önce fitil kullandim o çok iyi geldi evet sirke ile temizle mikropları kırıyor çok geçmiş olsun o yarayi kaşıntıyı çok iyi bilirim