Berin benim daha önce bebeğim olmadığı için ve hiç böyle bir alışveriş içinde bulunmadığım bebek alışverişi konusunda çok bilgisizim.O yüzden tüm kıyafet işini annem biz de kalıyor şu sıra o yüzden annemle hallettim eşim de işi yoksa bizimle geldi.Çok iyi oldu bence çünkü ben neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu tam bilemediğim için gereksiz şeyler de alabilirdim Beşik ,puset vs gibi şeyleri eşimle halletmek zorunda kalacaz çünkü annem o sıra yanımızda olmayacak muhtemelen.Ama sorun değil o kısımdan eşim daha iyi anlar ben istediğim özellikleri söylerim o da kalitesine malzemesine falan bakar.
Kayınvalide meselesine gelince benim kayınvalidem başka şehirde yaşıyor ve bize çok gelemiyor, o yüzden alışveriş işlerinde bulunamaz. Ama Eğer gelebilseydi onunla baş başa çıkmazdım sanırım illa eşimi de alırdım yanıma. Bir sorunumuz yok ama frekanslarımız tutmuyor, beğenilerimiz benzer değil. Beraber çıksak o sadece yanımda durur o kadar pek bi fonksiyonu olmaz.Sadece gönlü olsun diye götürmüş olurum o kadar.Öyle olunca da amacına ulaşmaz.🤷🏻♀️
Tabi senin kayınvalidenin huyunu suyunu bilemem. Eğer fikir açısından sana katkısı olacağına inanıyorsan eşini de al yanına üçünüz gidin.